Vecka 21

Love this post:Love this 32

hunkydory-3879

Vad jag älskar kontrasterna i mitt liv just nu, just idag. Sicksackat fram och tillbaka i stan för att hitta trägolv (som tycktes vara nästan omöjligt). Beställa trägolvet och så planera trapporna och så köket, vi måste nästan göra allt på samma gång. Men köket, huhhu, att planera ett kök i ett lite äldre hus. Och då man inte själv är expert.

Och så hem och måla måla. Sen tvätta bort målfärg som sprättat i håret och lägga många lager maskara, för jag har ju en föreläsning ikväll också! Locka håret och ta på sig högklackat och ställa sig för kvällen. Ah, nu lever jag!

Nästa vecka blir det föreläsning med Treier i Nykarleby (finns några biljetter kvar!) och så TV på torsdagen och sen skall jag träffa Lama Chödrak (ni kommer ihåg han som ändrade mitt liv i våras, jo just han).

hunkydory-3877

Ja, och kulan ja! Mysigaste kulan ever!

På mig har jag en blus från Hunkydory och under ett linne från Filippa K (köpt just från Karisma), fantastiskt bra just nu – slinkigt tyg och så är den lång, vardagsplagg deluxe! Byxorna H&M och skarfen från Soft Goat.

 hunkydory-3864

hunkydory-3871

Smycken från Pernille Corydon.

hunkydory-3872

hunkydory-3847

Och så fick jag ett underbart paket från Hillstrand idag! Tjohoo, vilka härliga produkter! Ljuvlig kroppslotion från Bodhi, doftljus och så Jurliques nya olja till ansiktet – Purley Age-Defying (skall nog lotta ut lite oljor åt er också snart!). Som ni kanske märkt har jag uppe en banner med länk till Hillstrands och mina läsare får 10% rabatt av alla inköp med koden: 11MALENAMI

hunkydory-3883

Trevlig fredag på er! Nu skall jag springa iväg till Port Tower och föreläsa om bloggandet!

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *