Love this post:Love this 0

Varför jag gillar Odd Molly? Tror att klänningen Brand new 2nd hand dress talar för sig själv, ni som inte ännu har haft nöjet att pröva på klänningen skall unna sig det. Detaljerna, tyngden, känslan…

Unnar mig en stund med Brand new 2nd hand dress i färgen royal vid Sköna Clara.

You may also like...

0 Comments

 1. Den här klänningen är som gjord för dig vännen! Du ser ut som en princessa i denna! Jag tycker du ska önska denna i julklapp ;D
  Tack för din fina kommentarer min älskade Odd Molly-syster!
  Hoppas vi snart kan träffas IRL!!!
  Kram & <3

 2. 😮 Om du inte köper något annat på hela året så måste du ju bara köpa den!! Meinen gotten sitter som handen i handsken på dig!

 3. Vilka vackra bilder, som vanligt hos dig!

  Klänningen dock, tycker jag, är lite tantig och får alla se äldre ut… Du är en mycket vacker kvinna, men denna klänning… Vet inte, jag älskar OM, men inte denna klänning…

  1. Tack för era kommentarer! Klänningen i mitt tycke hade fått vara en storlek mindre, här har jag en tvåa på mig, prövade tidigare en etta och den satt bättre. Jolanta: Tack för din kommentar och komplimanger:) De fick mig att le brett. Är så glad över olika åsikter! Helene Christensen är INTE tantig i denna klänning. Men kanske den är lite för lång åt mig med mina korta ben;) Ibland märker man att man borde vara lite kritisk mot allt härligt, som t.ex. Odd Molly, eftersom allt inte är snyggt och användbart, tycker jag. Varför jag tyckte om klänningen var för tyngden, den känns jätte häftig på och så är den sensuell över bysten och axlarna (något jag märker att jag saknar ibland).
   Ha en trevlig helg!
   Kram!

 4. Jag tycker att du passar utmärkt i färgen! Jag gillar också klänningen men tycker den är lite lång… 🙂 Men uppe vid axlarna och bysten så är den perfektion, precis som du säger. Hoppas den får flytta till dig iallafall. Ha en trevlig 1’a advent.

 5. Malenami, tack för ditt svar! Vet du vad, jag håller inte med dig ang. “korta ben”… Det är inte ditt fall, dessutom tycker jag inte att kortare kvinnor har korta ben, allt är harmoniskt i sin helhet!
  Jag är själv kort och lider konstant av att vissa påpekar att jag har kortare armar osv… Skitsnack! Är man tränad och håller sin normalvikt så är man vacker som man är… Tycker jag.

  Och det är olika åsikter om SecondHand Brand New, den kankse känns underbar på, har inte provat… Men längden är verkligen inte smickrande, även på Helena. Detta är bara min åsikt, förstås!

  Hoppas du får en fin 1-a advent och pryder omgvningen med din skönhet! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *