Love this post:Love this 13

I samarbete med Kikas och Jurlique.

kikas-1214

Det är inte ofta jag får en helgdag helt på egen hand, det kommer något hinder i vägen. Eller så gör det dåliga samvetet över något jag inte hunnit med sig påmint. Men den här fredagen hade jag bokat in redan tidigare i höst, några fridfulla timmar på Kika’s skönhetssalong i Vasa. Egentligen mer för mitt inre, även om det yttre var anledningen. Om det går, försöker jag faktiskt unna mig ett besök på en skönhetssalong varje årstid. Speciellt på hösten, när kylen nyper tag i kinderna. Och nu, då jag jobbat så mycket i oktober, med olika fotograferingar och event, vill jag att min hy skall må bra.
Men innan jag fortsätter, måste jag bara få säga. Jag älskar professionella människor. I dörren hos Kika’s mötte Marika mig. Fembarnsmamman från Replot, skärgårdspärlan ni vet, som flyttade till Vasa med sitt Kikas Green Beauty & Spa. Och ja, det klart jag ville göra ett samarbete med kikas.fi och Julique, men i den mån det var förknippat med jobb så glömde jag då helt bort det så snart jag kom innanför entredörren.
kikas-1252

kikas-1281

Tre timmar hade vi bokat för snack och behandling, men tiden bara for iväg och många timmar senare, då jag stängde entredörren med en sån där känsla som jag bara vill unna alla jag känner. Vi hann med en härligt avslappnad diskussion om jobb och privatliv, drack lakritste. Och sen behandlingen. Då fick jag uppleva den där fantastiska känslan, när det blir alldeles tyst, min hud fick precis all den fokus jag längtat efter och jag visste att det var det absolut bästa ekologiska produkter som bara ett proffs kan välja ut. Åh vad jag önskar att alla fick unna sig det.

kikas-1285

Marika lyssnade på mina önskemål. Jag har ju fotograferat mig själv mer eller mindre nu i nio år och märker ju att min hud har förändrats. Jag ser att jag ser trött ut runt ögonen och behöver en extra boost för att få fram lystern. Marika ville ge mitt ansikte en riktig boostoch vände sig till serien för mognad hy.

 Denna serie är framställd för att förebygga ålderstecken. En härligt lätt och återfuktande emulsion och fantastisk dagkräm. Serumet som gör huden fastare och klarare. Och nattkrämen hittar ni här och den fantastiska ögonkrämen här!

kikas-1223

kikas-1235

kikas-1242

Under behandlingen var allt mörkt och tyst. Tog en paus från arbetet. Och bara njöt.

kikas-1190  kikas-1218      kikas-1259

Ni kanske tycker att jag har det lyxigt som får prova skönhetsprodukter. Men det blir aldrig som när någon som är utbildad tar hand om dig. Själva hinner vi inte alltid läsa på och buden är många om vad som är bäst för just dig. Därför älskar jag att få gå in i en vacker miljö, känna dofterna, låta det få ta tid. Den här fredagen fick jag en helt ljuvlig genomgång av Jurlique ekologiska hudvårdsprodukter.
Så känner du dig handlingskraftig. Fråga väninnan, arbetskollegorna eller som jag skulle vilja, mina närmaste småbarnsmammor. Så får vardagssysslor och måsten stå åt sidan för en stund. Jag skulle älska att få ägna några timmar åt både vårt yttre och inre tillsammans, låta livslusten komma fram och glömma allt annat för en stund. Så lovar jag en sak, blir det i Vasa, så finns inget ljuvligare ställe för livslust än hos Marika och flickorna på Kika’s. Det är helt underbara.

kikas-1300

En härlig nattkräm med antioxidanter och effektiva växtextrakt och ögonserumet jag hoppas skall lite släta ut det som sömnlösa nätter lämnat runt mina ögon.

kikas-1224

Be happy!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *