Två får testa underbara serum från Jurlique!

Love this post:Love this 8

jurlique

Hej och hallå torsdag!

Tycker vi drar igång torsdagslunchen med en toppen utlottning! Två läsare får testa Jurlique underbara Herbal Recovery Advanced Serum! Själva produkten kommer att finnas i butikerna först i slutet av september, så ni är en av de första som testa denna härlighet!

För att veta vad jag skriver om, så har jag haft serumet i bruk hela sommaren och ja, som alltid med Jurliques produkter så I Love It! Och hoppas ni också kommer att tycka om den! Jag tycker att den är skön eftersom det är inget fuss om den. Efter att man rengjort smörjer man in ansiktet med serumet, morgon och kväll. Inga konstigheter. Produkten är mycket dryg och ger din hy näring, skyddar och förnyar huden. Och så är den naturlig och innehåller inte en massa skräp som så många andra produkter gör.

Lottar alltså ut två läsare som får Jurliques Herbal Recovery Advanced Serum och efter att ni testat produkten i tre veckor hör vi gärna vad ni tyckte! Så en liten text om era åsikter och erfarenheter läggs upp på Jurliques FaceBooksida (man får självklart vara anonym om man vill:).

Kommetera i detta inlägg om ni vill vara med!

Den 11.9.13 lottar jag ut två Jurlique-testare!

Lycka till!

Video om produkten!

160 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *