Love this post:Love this 11

Samarbete med Kikas och Jurlique.

kikas-1208

Fredag och hela jag känns fredagsfin! Klänningen med prickar, ligger framme för kvällens festligheter, höga klackarna och nya strumpbyxor. Naglarna glittrar festligt och jag gör redan nu på förmiddagen kvällens festmake-up. Skall bli sååå roligt, det pirrar i magen! kikas-1361

Härliga glitternagellack utan massa gifter från Kure och vegansk parfym från Honoré Des Prés, min favorit är doften Vamp à NY.

kikas-1369

Och för fina, mjuka händer använder jag Jurliques handkräm, som vunnit så många pris! Den har nog varit i min handväska i sju år, åtminstone! Nu i en ny Limited edition. Den begränsade upplagan av handkrämen firar rosen 1800 Rose Gallica, som inte bara är otroligt vacker, men också har en väldigt unik och underbar doft. De rosorna handplockades på Jurliques Farm i januari i år. Doften, i handkrämen, kommer från de färska handplockade kronbladen, som också gör att denna kräm gör huden väldigt mjuk och smidig. Massera en liten mängd handkräm på dina händer och för dem sedan upp till ditt ansikte och andas in den fräscha och förförande doften av ros.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *