Grooming..

Love this post:Love this 0

Denna vecka snyggar jag till mig, på fredagen är det valborgsmässoafton. Jag gör hårinpackningar, torrskrubbar kroppen och fixar fossingarna. Ansiktsmasker och “förskönande geggemoija” smetar jag i facet och hoppas på det bästa. Acos BUS kräm från apoteket gillar jag, den ger lite färg och doftar rätt så hyfsat. Prövar Doves deodorant som minimerar pickigheten när håret växer ut under armarna… heh! Lumenes Vitamin C+ Anti-puffiness Eye Roll on Serum fick jag i goodiebagen vid Nina´s pop-up shop. Har använt den varje dag and I love it! Fräschar upp och återfuktar trött hud runt ögat och stimulerar vätskecirkulationen, vilket bidrar till att reducera svullnad. Den nya roll on-applikatorn masserar huden skonsamt under användning. Läs mera här! Dermosils skimrande bodylotion lägger jag på ben, armar och dekoltage.

Prövade Aussies 3 minuters mirakel och jag ger tummen upp! En produkt jag skulle köpa. Skall helst förbrukas i bad med härlig musik och tända ljus. Håret blev slätt fint och frizz-free! Och så doftar det Hubbabubba! Annars är jag så bortskämd med mina produkter från Philip B… Volymshampon håller på att ta slut.. måste handla mera vid Sköna Clara.

Nu skall jag lägga solskydd i ansiktet och trava iväg till parken för att spendera tid med Harry*. Vill fräscha upp ansiktet och fräknarna med hjälp av de varma solstrålarna.

*Harry Potter

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *