Love this post:Love this 21

chill-4546

Tack för alla krya-på-dig-kommentarer! Lite krasslig här ännu, men det hindrar inte mig från att ha lite färg på läpparna och paljettop! Allt för att pigga upp en regning torsdag! För två dagar sedan hade vi mycket snö och nästan intill snöstorm! Och igår var hela staden som en skridskobana och nu är det bara ösregn. Men katten och jag ligger och myser. Lite trött efter att Sidekick dansat hela natten. Runt fyra på morgonen började jag sjunga för h♡n, men det blev bara vildare därinne. Kärleken och Svärfar skruvar med något och har stängt av vattnet i huset. Så det blir att koka upp mjölk till varm choklad.

Blus från ChillNorway, skarf Cubus, smycke Pernille Corydon och jag har målat läpparna med läppennan jag fick från den nya LivBoxen. På tal om det…

chill-4554

….Så får ni 25% rabatt med koden: malenami LivBox beställningar, koden är i kraft till den 25.12!

 

You may also like...

7 Comments

 1. Vauva varmasti nautti laulusta. Olet ihana äiti hänelle. <3

 2. Härligt hur du alltid är snygg! T.o.m när du är sjuk, helt amazing

  Kram

 3. Uuu, snygg blus! Och läppar 🙂 Hoppas du mår bättre redan…
  Beställe en 3 månaders livbox och sista kom nu. Kunde kanske passa på att använda din kod, det var roligt med paket i postlådan 🙂

 4. Ihana kuulla äidin laulua! <3

 5. Tack för tipset om Livbox, beställde 3 månader på prov. 🙂

 6. Tack för rabattkoden! Prövade beställa Livbox nu i 3 månader, bara väntar på att första boxen skall komma nu i januari.

 7. Ååh.. alltså jag har tänkt att jag skulle vilja pröva på Livboxen ett bra tag, å nu kan jag ju inte missa den här chansen känner jag 🙂 tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *