Pinks Boutique Deep Cleansing Melt + utlottning!

Love this post:Love this 29

pinks-6256

Vi har en ny stjärna på butikshyllan vid Cosmetique! Deep Cleansing Melt! Ja, det är ett helt nytt märke också för den delen. Jag har testat Pinks Boutique ekologiska (Soil sertifierade) produkter denna sommar och gillar dem mycket! Bad Sabina skriva om den nya produkten vi fått in. Lite roligare med någon som är professionell, som skriver texten, kan jag tycka.

“Du har väl hör om den, den senaste hudvårdstrenden, äntligen hos oss i Norden? Inte? Att kvällsrengöra huden med Melts och Muslinduk. Låt mig få berätta, om den allra hetaste hudvårdstrenden inför hösten och vintern!

En lysterrik, strålande hud är det nya matta! Vi vill inte kladda på tjocka, täckande foundations i ansiktet mera, vi vill se strålande ut utan smink, men hur skall vi då göra för att uppnå detta hudvälmående har du säkert undrat?

En noggrann men ändå mild kvällsrengöring garanterar att huden får vila och sköta sin utrensande funktion under natten, således förbygger grundlig, skonsam kvällsrengöring orenheter i huden och svullnad. En Melt rengör huden effektivt men ändå varsamt. Först masserar du ca en tredjedels tesked av Melten på huden i ungefär två minuter, Meltens härliga ekologiska, kallpressade, vegetabiliska oljor och essentiella fettsyror löser upp smuts, smink och orenheter på djupet i huden, eftersom lika löser lika. Samtidigt ökar du hudens blodcirkulation med den ca två minuter långa massagen, två minuter underbar egen tid att varva ner på med en väldoftande, skön produkt innan läggdags, härligt!

Melten är svår att skölja av med vatten, du behöver en kamrat, en Muslinduk. En Muslinduk är en slags handduk av 100% oblekt bomull. Du behöver inte blaska huden i vatten (och torka ut den) utan med ljummen, fuktad, Muslinduk torkar du bort Melten, make-uprester och all smuts som lossnat ur ansiktet, samtidigt har Muslinduken en lätt lätt exfolierande effekt på de döda hudcellerna som ofta samlas på hudtyan. Upprepa avtorkningen vid behov, skölj av Muslinduken och torka igen. Fortsätt sen med din vanliga kvällshudvård. (P.S Från Pinks finns det fantastiska Anti Agening Serumet och Night Balm att applicera, dessa är följande steg mot en välmående, strålande hy!)

En Melt passar lika bra till en blandhy eller en fetare hy som börjar glänsa under dagen. Det som glänser på hudytan är hudens talg, alltså fett och Melten löser upp talgen under kvällsrengöringen utan att torka ut huden, således lugnar Meltrengöring även riklig talgutsöndring på lång sikt eftersom huden förstår att den nu inte behöver jobba på högvarv för att hålla hudytan skyddad med egentillverkad fett/talg utan du rengör huden utan att ta bort för mycket fett och tillför även detta skonsamt utifrån och således är resultatet även i det här fallet en lysterrik, välmående och vacker hud!”

pinks-6263

Nyfikna? Jag lottar ut tre Pinks Boutique Anti Age Facial gåvopaket som innehåller:

  • Anti Ageing Serum – vårt ansiktsserum är fullpackad med naturliga växtextrakt och antioxidantrika oljor som minskar tecken på åldrande och solskador.
  • Anti Ageing Deep Cleansing Melt – Antioxidanter och naturligt vitamin E främjar cellförnyelsen och hjälper till att bekämpa effekterna av fria radikaler och åldrande. Mjukgör synligt huden, och lämnar den aldrig att strama. 
  • Organic Muslin Face Cloth – det ideala sättet att ta bort rengöringen med före du applicerar serumet. 25x25cm, Organiskt bomull.

Passar:  Mogen hy

Dessa produkter använder jag själv och är mycket förtjust i dem.

För att vara med och tävla skall ni kommentera i detta inlägg, skriv ner din favoritlåt för tillfället! Det kunde vara kul att veta vad ni lyssnar på då ni kör bil, städar, tränar eller annars bara chillar med musik.

Lottar ut tre vinnare 16.9.2015.

Lycka till!

185 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *