Love this post:Love this 13

14570512_1225872107486574_2602962633245884069_o

Hello!

Jag såg en så kul grej på Cosmetiques instagram och ville dela det med er! De kommer att ordna en Peppdag för sina kunder, med en fina föreläsare och prova på behandlingar och goodiebags – hur kul! Hörde med Cosmetique-Mia och hon sade att de redan fått in över femtio anmälningar, så skynda på innan platserna tar slut!

Kopierar texten rakt av här nedan och så kan ni läsa mer på deras Facebooksida!

Till lördagen den 12 November har vi handplockat inspirerande föreläsare som kommer och pratar för oss om ämnen som stresshantering, balans i vardagen, träningsglädje, kost och hälsosamt tänk kring mat samt hudvård inför vintern och nyheter hos oss på Cosmetique. I pauserna har vi planerat in korta prova på-behandlingar samt att vi bjuder på hälsosamma snacks från bl.a. Renée Voltaire.
Som föreläsare under dagen är mentala coachen Christoph Treier, personliga tränaren Isabella Mäenpää samt vår egna hudvårdsexpert Mia Segervall. Alla deltagare får också en lyxig goodiebag från Cosmetique!
Det kostar 10€ per person för att delta i Peppdagen och det finns ett begränsat antal platser. Anmälningar och föfrågningar sker till info@cosmetique.fi och det är bindande anmälan som gäller så vi vet hur mycket vi ska förbereda. OBS! Vi skriver bara upp de anmälningar som kommer in via mejlen, räcker ej med att anmäla sig här på Facebook. Peppdagen hålls i Rotundan vid Campus Allegro här i Jakobstad och på svenska.
Varmt välkomna att dela denna dag med oss!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *