På ön

Love this post:Love this 0

Idag är jag hemma med hårbollen. Hårbollen är Domino, som fått rysligt mycket päls nu till vintern. Hon är inte mycket till sällskap då hon klapprar tänder åt skatorna på grannens tak. Men ibland besöker hon min ö. Ön med allt som kan pigga upp en sjukling som jag idag (dock ingen Onepiece ännu! den kommer imorgon). Modemagasin, te och vitamindryck, yllesockor, nagellack och datorn.

Brukar få i julklapp de finaste yllesockorna – väntar mig inget mindre detta år. EMU/Sköna Clara tofflorna går jag inte ett steg utan här hemma. Kuddar från DAY Home/TinTin Style och Tine K/Blackballon är som höga berg på min ö. Och pläden från DAY Home/Balckballoon myser jag under och matchar mitt nagellack (Essie) med. Men datorn (Kärlekens air) känns bara fel – saknar min dator så in i norden! Hoppas den kommer från servicen snart…

I novembers In Style berättade Jessica Alba om sina skönhetsrutiner och tips. “…I also use a combination of Caudalie, Jurlique and Weleda on my face and body.” Ja, minsann, se jag har samma kräm som Jessica! Så i hopp om att en dag se ut som henne smörjer jag mig med denna underbara mjukgörande anti-aging kräm från Jurlique som stramar upp (wooop, wooop!) och motverkar fina linjer och rynkor (woop, woop!). Kanske jag borde lotta ut ett lyxigt paket från Jurlique, nu då jag ännu är igång? Ja!

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *