Love this post:Love this 27

 malenami-8538

Klappar händer av förtjusning! Härliga, härliga Lily Lolo mineralpuder, de är ju redan ett kultbränd! Produkterna sköter om min hud och skönt att veta att det finns varken kemiska substanser, färgämnen, talk, parfym, olja, silikon, parabener, nanopartiklar eller bismuth oxychloride (och detta kopierade jag eftersom de sista säger mig inget, heh!). Men ja, har använt Lily Lolos produkter nu i över ett år och jag är mycket nöjd! De är dryga, snygga och gör det de skall – Ger min hy lyster! Utan att se för sminkad ut. Mina favoriter och färgerna jag använder:

Mineral Finishing Powder Flawless Silk

Mineral Bronzer WAIKIKI

Mineral Blusher, Cherry Blossom

Mineral Eye Shadow, Honey Peach

Jag får ju varenda månad en liten låda med produkter från LivBox. Det är ju alltid en överraskning, ibland innehåller den precis det jag behöver och ibland… ja, not so much. Läppstift, ögonskuggor, parfymtesters och sådant. Hittat många nya favoriter som till exempel en maskara från Clinique. Skulle aldrig i världen köpt den själv, har ju använt min Max Factor 2000 calories i åratal och är nöjd. Men så fick jag denna ministorlek och gillar starkt! Det står Clinique “high inpact mascara” på den. Nu är det ju så med valet av maskaror är mycket individuellt och det jag kräver av en maskara kanske nån annan inte gör. Men viktigaste är väl att inte allt ligger under ögonen och man ser ut som en ledsen panda i slutet av dagen.

malenami-8540

Alltid i min väska: Papier Poudré, som också kom i LivBoxen. Med var dessa frannstoffsar också, som man kan fästa i utkanten av övre fransraderna, om man vill vara extra fin. Och för sotiga ögon en mycket mjuk eyliner från Lily Lolo den med!

malenami-8556

Hoppas ni får en fin kväll vackra läsare!

You may also like...

4 Comments

  1. Tack för tips om mascaran. Väldigt vackra ögon ! Kram Nilla

  2. Va härligt med nytt smink! Det kan man aldrig ha för mycket av hemma i sina sminkgömmor 😀 Jag är också en lösögonfransanvändare, det piffar direkt upp och ger en härligt effekt till ögonen <3 Hoppas du också får en fin kväll!

  3. Jag gillar också LilyLolo och har deras powder foundation och bronzer, men kan du snälla berätta vad du gör med finishing powder som du nämner? Använder du det ovanpå foundation (LilyLolos foundation i puderform eller någon annan?) eller använder du det i stället för foundation? Och om du använder bronzer, är den då det sista du lägger på, eller har du finishing powder ytterst?

    Många frågor, smink är ju så kuuul!

  4. Håller med om mascaran, fick också den via Livboxen och storgillar! Det blir inga klumpar av den och tycker att den håller bra hela dagen. Harmar dock att jag inte fick detdär puderpappret i min version av boxen. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *