Love this post:Love this 10

mel-6484

Varje gång jag stegar in i mitt badrum blir jag så glad över alla härliga Molton Brown bodywash-burkar jag har. Får hotellkänsla och det bästa är ju att välja den perfekta doften när jag duschar. Warming eucalyptus efter ett hårt träningspass, Energy Seamoss på morgonen och Realaxing Yan Zhi till kvällen – känner bara hur stressen rinner av en…

mel-6496

I nyaste Costume tidningen berättar Wautsiflickorna om de bästa shoppingställerna i grannstaden, Jakobstad. En av mina bilder fick också komma med!

mel-6616

Och så påsken. Fina fina påsken. Även fast inte godiset står i centrum för mig på påsken så blev jag så glad över att få min favoritchoklad – Fazers Blå i ett stort ägg.

mel-6471

Haha, en blus med humor?? Fast det var inte blusen (Lauren Moshi) jag skulle lyfta fram just nu, utan kjolen. Top tre bästa plagget i min garderob. Alldeles fantastisk! Från By Malene Birger, stretchigt material, tar lite rum i reseväskan, passar med allt och är verkligen ett måste i varje kvinnas garderob. Ta en storlek mindre, jag har strl.36.

You may also like...

1 Comment

  1. Ja oma mies tykkää Molton Brown Re-charge Black Pepper Bodywash:ista. Seksikäs tuoksu. 🙂 Hyvä lahjaidea..tai tuliaisidea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *