Love this post:Love this 31

I inlägget finns det produkter som varit pressutskick och som jag fått via bloggsamarbete. Testat och tyckt om!

Jag gillar ju att ha mycket fart och fläng i håret. Lockarna gör jag med en plattång (oftast), låter lockarna svalna och sedan skaka luft i håret, huvudet uppochner. Drar med fingrarna genom håret för att lockarna inte skall sitta så perfekt.

Dagarna efter, då lockarna kanske inte sitter så fint mer, brukar jag spraya salt spray i hela håret och “krama” fram lockarna. Krama, krama, tills håret inte är fuktigt av sprayen mer. Och så låta det vara så eller sätta upp det i en slarvig knut.

Vik lockarna bort från ansiktet. Men sen kan du locka lite slarvigt.

Puff me!

In med det sträva pudret i hårrötterna, så får du garanterat volym!

Jag får alltid en Olaplexbehandling, då jag slingar håret hos Rapunzel of Sweden (jag är ambassadör för dem och fått produkter av dem att testa). Det gör under för håret. Brukar också ha i deras “Blow Dry” i håret, som ger lite stadga och gör så håret torkar lite snabbare. Sen värmeskydd (olika märken) och använder mig av plattång. Och så Puff Me eller salt spray efter att lockarna svalnat, för extra volym.

  

Tipsar också om Jurliques ansiktsmask, som sedan används som en ansiktsskrubb – superhärlig! Och kroppsoljan från samma märke. (fått dem via bloggen och använt produkterna i flera år, gillar starkt!)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *