Love this post:Love this 0

Eight hour cream. Mirakelkrämen som till en början blev tillverkad för tävlingshästars torra hovar och som nu i denna dag är många kvinnors allt-i-allo-kräm. Har den alltid med i min väska, för torra läppar och småsår, doften är dock inte den bästa. Till vintern när jag blir en riktigt torris brukar jag lägga krämen i ansiktet över natten, lite kladdigt tillförst men det är värt det-hyn blir len och torrheten är borta.  

 

Min älsklings parfym sedan flera år tillbaka! Den är en mycket tung och sensuell doft som varar länge. Har förstås andra parfymer men ingen doft har berört mig så mycket som Angel.

 

 

 

Alltid en räddare i nöden! Då jag hör klicket på pennan vet jag att dagen är räddad. Yves Saint Laurents Touche Eclat Radiant touch.

 

 

 

 

Ibland använder jag läppstift-då blir det ofta någon häftig illröd färg, ofta till fest. Men något jag alltid har på läpparna är Lancomes Juicy tubes. Har många olika färger, tycker bäst om Melon(022).

 

 

 

 

 

 

Från Tigi använder jag Fashionista shampo och balsam. Styligprodukter som Fashionista Big and Bigger ger bra med volym. Men jag byter hårvårdsprodukter ganska ofta, håret vänjer sig vid dem och produkterna har då inte samma effekt har min frisör berättat.

 

Och sist men inte minst: Body Butter från The Body Shop. Köper aldrig samma doft två gånger eftersom jag egentligen inte har någon favorit-alla är underbara tycker jag. Och det är roligt med omväxling.

 

You may also like...

0 Comments

  1. Ah, nu går det att lägga in “comments” 🙂
    Önskar er en trevlig dag!

  2. […] : Jag har inte ett favoritsminkmärke. Har många favoritprodukter som här, här, här, och här, t.ex mitt nya favoritsminkset från Youngblood är helt super! Jag […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *