Makeover hos Rapunzel of Sweden

Love this post:Love this 23

Jag kom dit med slitna toppar och sönderblekt hår. Graviditet, amning, skilsmässa och flytt från mitt hem. Det syntes inte bara i mina ögon utan också på håret. Glansen var borta. Och när man så småningom börjat lappa ihop sig själv, vill man också att utsidan skall spegla att man känner sig gladare igen. Så ni kan förstå att jag blev överförtjust då Rapunzel of Sweden bjöd mig till Umeå för en makeover!

rapunzel-of-sweden-

Dethär är Emmy. Hon är fantastisk! Inte bara supercool, smart, rar och vacker, utan hon gav mig också själavård denna dag vi var tillsammans många timmar.

Emmy sa att hon hade kikat på min blogg lite, för att få en bild av mig, vad jag skulle passa i för färger. Hon började försiktigt med att det skulle vara väldigt fint med strawberryblond. Eftersom jag passar i både varma och kalla toner. Hon iakttog mig, då jag skruvade lite på mig… Så föreslog hon att vi också kunde hålla det kalla, kanske gå lite mot lila om jag kände för det. Jag satt en stund och funderade.

Nej, nu var det ju så att jag ville ha ändring. Inte vara kvar i det gamla. Jag hade ju sagt, då jag satte mig ner, att hon får fria händer! Så jag nickade och sa att vi kör med strawberryblond! From blond to brond! 

Och jag kunde inte vara gladare med resultatet sen <3

Emmy blandade och blandade färger. Tror det var fyra olika nyanser (?) sist och slutligen. Lite mörkare vid rötterna och så slingor i en färg och så resten med en färg.

rapunzel-of-sweden--3

Det kommer att se mörkt ut nu, men det blir nog ljusare, sa hon då hon såg att jag knäppte händerna. Haha! Det konstiga var att jag inte var ett dugg nervös! Allt kändes sååå bra! Och jag såg ju redan vad färgen gjorde till mitt ansikte! Innan håret tvättades lade Emmy i en hårmask, som jag också fick hem. Den gör håret vackert och glansigt igen!

 

rapunzel-of-sweden--4

Under tiden jag blev fönad fick jag lunch som Susanne hade hämtat från stan. Sååå god Caesarsallad!

Mitt hår blev silkysmooth efter färgingen och behandlingen! Och äääälskade färgen! “Hej Malena, var har du hållit hus..?” Känns så jag! Lovely! Nu var det bara hårförlängningen som fattades!

Eftermiddagsfika. Ja, det gick ju ingen nöd på mig precis.

rapunzel-of-sweden--6

Vi testade olika färger, det blev en blandning av tre olika toner.

Färgerna #12 #18 och #20 lades i. Ni hittar Rapunzels tejphår här!

Nästan osynliga! Färgerna smälter så fint in i varandra.


rapunzel-of-sweden--5  rapunzel-of-sweden--7 rapunzel-of-sweden--8

Emmy klippte upp gardiner vid ansiktet. Hon visade en ny teknik hon lärt sig om att klippa runt tummen.

rapunzel-of-sweden--9 rapunzel-of-sweden--10

Instagramma…. (kan inte få nog av den underbara färgen!)

rapunzel-of-sweden--11

Iiiihhh… Snart färdig!

 

rapunzel-of-sweden--12

Jamen blev det inte fint! Gissa om jag är nöjd och känner mig finast i världen?!

Tusen tack Rapunzel of Sweden!

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *