Jurlique testpanel

Love this post:Love this 8

Hej mina prima läsare! Hoppas ni haft ett riktigt fint veckoslut! Jag själv är riktigt matt av skratt, gos med Älvans bebis, mätt på tortillas och annat gott och sådär lätt i hela kroppen av kärlek jag känt i helgen. Det är så fint att ha vänner och alltid veta att vi är där för varandra. Jag hade alltså mina “Åbo-Flickor” som hälsade på i helgen och det var verkligen ett två dygns pyjamas-party!

Fick just in resultaten, fyra av mina läsare testade Jurliques skönhetsprodukter och här nedan ser ni vad de tycker! Klicka upp blogginlägget så kan ni läsa allt:)

– – – – – – – – – – – – – – – – –

MALENAMIS KOSMETIK TESTPANEL HAR TESTAT JURLIQUE HUDVÅRD!

Nu har Malenamis bloggläsare testat Jurlique AUSTRALIENS STÖRSTA
NATURLIGA HUDVÅRDSMÄRKE i tre veckor och här kommer deras
testresultat om produkterna.

Testgruppen bestod av 4 personer som hade antingen en normal/blandhy, torr hy, känslig eller mogen hy. De som fick komma med i testgruppen fick testa Jurliques rengöring, ansiktsvatten, peeling och dagkräm.

Test person 1 Hanna från Ekenäs testade följande Jurlique produkter för Normal/blandhy hon tyckte så här:

Omdöme om produkterna som Hanna använde:

Rengöring balancing lotion: Till en början trodde jag att den skulle vara för fet för min hy, men den var perfekt åtminstone nu till hösten och de lite kallare tiderna. På sommaren skulle jag säkert välja en mer rengörande produkt, också om ansiktet verkligen blir rent då jag haft dåliga erfarenheter av liknande ansiktstvätt, kändes ansiktet väl rengjort utan att starma och vara torrt. En produkt som helt klart har en plats i mitt badrum efter detta.

Ansiktsvatten Rosewater balancing mist: Ansiktsvattnet gillade hela dagen, och fräschar upp ansiktet. Ett stort plus till sprayflaskan som gör att det ett problem då ansiktsvattnet är i en vanlig flaska. På sommaren tror jag att den här produkten kan vara super, man kan fräshca upp ansiktet längs med dagen.

Peeling daily exfoliater cream: Min första reaktion på skrubbkrämen att den inte har effekt. Men efterson den är gjord för dagligt bruk förstår jag att den mjuk och len hy. Det är den enda produkten som jag skulle önska att var lite mer riklig, men den finns också i en större förpackning.

Balancing day care cream: Fuktighetskrämen känns precis tillräckligt om hyn fortfarande på morgonen känns återfuktad men inte har blivit fet, och det produkterna. Jag ser det som positivt att det finns två olika storlekar på krämen att man kanske inte gillar eller nåt som inte passar.

Totalt, hur skulle du betygsätta produkterna? Bra, Hanna gav 4 utav 5.

Skulle du rekommendera de här produkerna till andra? Absolut!

Vad gillade du mest med produkterna? Jag gillade att produkterna kändes naturliga, inga konstgjorda dofter, men inte heller vara rikliga, speciellt renörings lotion tror jag att kommer att ta väldigt länge innan den är slut! =) Min hy var i ganska dåligt skick då paketet kom, men på tre veckor en förbättring helt klart! Dessutom tycker jag att designen på förpackningarn är
jättesnygg, ett stort plus för mig som gillar vackra saker!

Vad gillade du minst med produkterna? Det fanns inget jag direkt ogillade med produkterna, endast skrubbkrämen kunde vara lite drygare.

Bäst i test: Den produkten jag gillade bäst var nog ansiktsvattnet Rose balancing mist. Jag gillade verkligen förpackningen och doften och hur fräsch man kände sig efteråt.

Testperson 2 Kati från Åbo testade följande Jurlique produkter för Torr hy hon tyckte så här:

Omdöme om produkterna som Kati använde:

Rengöring replenishing foaming cleanser: Ansiktsrengöringsmedlet var väldigt bra konsistens. Den var krämig, löddrade, riklig gör av några rengöringsmedel.

Ansiktsvattern Lavender hydrating mist: Lavender sprayen var skön. Den friskade upp ansiktet. Jag är inte så förtjust i lavendel, med denna doft var mild, så passade min smak.

Peeling fruit enzyme peeling: Fruit Enzyme Exfoliator tycktes ge bättre resultat efter några gånger. Under de första gångerna tyckte jag att det inte kändes/syndes några ändringar. Efter 2 veckor tycktes enzyme peelingen göra huden ren och fräsch. Jag är själv van vis scrub med små korn, så det kan också vara en orsak. Man behövde inte scrubba ansiktet.

Dag kräm moisture replenishing day cream: Ansikstkrämen var väldigt tjock i konsistensen och det är skönt på hösten med en rikligare konsistens,eftersom ansiktet behöver mera fukt. Krämen var också riktigt, som rengöringsmedlet. Det var bra att värma upp den mellan fingrarna och “dutta”(trycka)på huden. Krämen gjorde ansiktet lite skinande, eftersom den var så pass tjock. Gav en vacker lyster åt ansiktet.

Totalt, hur skulle du betygsätta produkterna? Bra, Kati gav en 4,5 utav 5.

Skulle du rekommendera de här produkerna till andra? Absolut!

Vad gillade du mest med produkterna? Alla produkter hade en bra konsistens med en mild doft, som var riktigt nära naturliga dofter. Jag är väldigt nöjd med produkterna och kan rekommendera (och har redan gjort det) till mina vänner och andra. Produkterna är rikliga, så även om man tycker att priset är lite högre, så kan man verkligen säga att det räcker längre än de billigaste produkterna. Huden mår bra och tycks andas bättre.

Vad gillade du minst med produkterna? I början tyckte jag att Fruit Enzyme Exfoliator var lite konstig, den gav inte riktigt den känslan som man får av vanlig ansiktssrub. Den sved lite i början men det skall det göra eftersom det den innehåller naturliga frukt syror. Men efter 2 veckor (tror att huden blev van), kändes den bra och förnyade huden. Annars har jag ingenting dåligt att säga om produkterna. Har varit väldigt nöjd med produkterna.

Bäst i test: Jag blev mest nöjd med rengöringsmedlet Replenishing foaming cleanser.

Testperson 3 Camilla från Kållby testade följande Jurlique produkter för känslig hy hon tyckte så här:

Omdömen om produkterna som Camilla använde:

Rengöring Soothing cleansing lotion: Mild, dryg, rengör och torkar inte ut huden som en del rengöringsprodukter.

Ansiktsvatten chamomile soothing mist: Fuktgivande och gör huden fräsch.

Lyxolja Skin Balancing oil: Väldigt fuktigivande och närande det räckte att applicera tre droppar i ansiktet och den gjorde ändå underverk! Lyxoljan skin balancing oil som jag sätter till natten är superbra och hyn känns alltid så mjuk på morgonen.

Dagkräm Calendula cream: Jag har inte varit lika känslig samt torr i ansiktet efter att jag använt denhär produkten. Väldigt närande och reparerande kräm för min känsliga hy, toppen!

Totalt, hur skulle du betygsätta produkterna? Fulländad 5 utav 5.

Skulle du rekommendera de här produkerna till andra? Absolut!

Vad gillade du mest med produkterna? Att jag inte reagerade på produkterna. Har verkligen märkt stor skillnad med min hy efter att jag började använda produkterna. Jag har inte varit lika känslig samt torr i ansiktet. Oljan som jag sätter till natten är superbra och hyn känns alltid så mjuk på morgonen. Hoppas nu på en enklare vinter med mina hyproblem. Dessutom gillar jag när produkterna är så dryga. Man behöver använda så lite för att de skall ha stor verkan. Gillar produkterna väldigt mycket! Produkterna känns naturliga och fräscha!

Vad gillade du minst med produkterna? Om jag skall hitta något negativt så kanske lukten på t.ex. ansiktsvattnet.

Bäst i test: Lyx olja skin balancing oil – eftersom det räckte att applicera tre droppar i
ansiktet och den gjorde ändå underverk!

Testperson 4 Tuija från Helsingfors testade följande Jurlique produkter för Mogen hy med tecken på lite rynkor hon tyckte så här:

Omdömen om produkterna som Tuija använde:

Rengöring replenishing cleansing lotion: Djuprengjorde min hy och gör huden ren och mjuk. Ger även mycket fukt åt huden och huden känns återfuktad.

Ansiksvatten Purly Age_Defying Mist (anti-ageing facial mist): Toppen produkt, väldigt fuktighetsgivande och ger ett väldigt fräscht ansikte med otroligt vacker lyster.

Peeling purley Age-Defying Refining Treatment: Effektiv peeling som inte irriterar huden och den är mild och ger ett fantastiskt lyster åt huden.

Anti‐rynk kräm Purely Age‐Defying Ultra firm and lift cream: Denhär produkten lyfter och stramar upp och jag kan verkligen känna att produkten fungerar. Dessutom är det en bra kräm som är närande och slätar ut små rynkor.

Totalt, hur skulle du betygsätta produkterna? Fulländad 5 utav 5.

Skulle du rekommendera de här produkerna till andra? Absolut!

Vad gillade du mest med produkterna? Produkterna kändes väldigt effektiva.

Vad gillade du minst med produkterna? Jag gillade alla produkter som jag prövade och har inget negativt att säga om någon produkt.

Bäst i test: Purely age‐defying Ultra Firm and Lift Cream.

 Jurlique i Finland vill tacka alla våra testpersoner för ett väldigt fint samarbete och det är jättekul att få höra era positiva testresultat om Jurlique hudvård. Ett stort tack till er alla.

Vad är Jurlique biodynamisk hudvård?

Jurlique är inte bara Australiens största hudvårdsmärke, sett till försäljning. Det är också baserat på helt igenom ekologiskt och biodynamiskt odlade ingredienser från deras egna farm i södra Australien. År 1985 grundades Jurlique av det tyska paret Dr. Jürgen Klein och hans fru Ulrike. De var specialister inom kemi, homeopati och odling av medicinväxter och sökte en plats med ren luft, ren jord och rent vatten. De fann en plats nära Adelaide där man sedan dess odlar ingredienserna till Jurliques produkter.

Sedan Jurlique startade har målet varit att erbjuda naturliga, innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Det biodynamiska odlingssättet ger rena, naturliga ingredienser med högt näringsinnehåll, t ex höga halter av naturliga
antioxidanter, vitaminer och fettsyror, som är viktiga för hudens välmående.
Jurlique är drivande vad gäller forskning och utveckling inom hudvård och det är just denna kombination; biodynamiskt innehåll med avancerad forskning, som gör Jurlique unikt. Slutresultatet av detta blir högeffektiva produkter gjorda på biodynamiska ingredienser som ger en fantastisk välmående hy med lyster.

För mera info www.jurlique.fi och gilla oss på Facebook
https://www.facebook.com/Jurliquefinland

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *