Love this post:Love this 11

Samarbete med Kika’s

Denna flaska med underbart i, hade jag gärna haft i min hand just nu. Då hade jag sprejat detta elixir i mitt fejs och låtit näsborrarna vidgas stora för att ta in all denna härliga doft! Att både ens yttre och ens inre fick njuta av denna ljuva produkt.

Det är Jurliques nya Hydrating Mist I limited edition. Och den är precis lika härlig som dess föregångare, Rose Mist.

Vid Kikas i Vasa hittar ni dessa härligheter, de har också en webbshop var de kan klickas hem, om man inte är i närheten av salongen.

Men jag råkade vara i närheten av Kika’s för ett par veckor sedan! Det var ju då jag skulle vara vid Salkari för Efva Attling eventet. Ringde upp Marika, fina fina Marika, och frågade om hon råkar ha någon ledig tid för att piffa till mig. Tyvärr (och såklart) har de fullbokat, för de är ju så jättepopulära! Men du, sade Marika, jag har en pikuliten öppning här mitt på dagen och vi kunde göra en snabb ansiktsbehandling, hon kallar Glow and Refresh by Jurlique. Och det var preciiiis vad jag behövde! En snabb boost med produkter, som genast ger en glow. Och även om 30 minuter bara är 30 minuter var det alldeles lagom för mig att tuppa av i sköna salongstolen med täcket på mig, nerbäddad. Marika masserade mitt ansikte med vana händer och sköna produkter. Och det kändes så himla skönt! Tänker, att om jag bodde i Vasa hade jag nog gått oftare på sådana snabbis behandlingar, bara kika in mitt på dagen och frågat om tid! Tagit en smoothie eller dylikt till lunch och resten av tiden bli ompysslad av Marika.

Efter ansiktsbehandlingen bad jag Linda, som är den kunniga ekofrisören i salongen, färga mina ögonbryn och fransar. (blev suuuupersnyggt!!) Linda har en behandling, där man först får indisk huvudmassage och sedan klipps håret på ett speciellt sätt, naturligt och unikt för just ditt hår och alla dess virvlar och växtriktningar tas i beaktande. Alltså jobba med håret, inte emot. Kunde vara intressant!

Efter alla mina behandlingar lämnade jag kvar en stund. Hade lite tid innan Mattias och jag skulle luncha, så tog tillfälle i akt och gick lös på alla testers. Heheh.

Ögonbrynen blev fabulösa! Gillar då de är starkt färgade, en blandning mellan grått och brunt.

Kikas har ju hela sortimentet av Inika Organic. Finns även i webshopen.

Jag själv började använda produkterna för över tre år sedan. De har många gånger överraskat mig. För man (eller alltså jag!) brukar inte ha så höga förväntningar av ekologiska produkter. De lever inte alltid upp till dessa vi är vana med, som ofta är fyllda med gifter… Men. Dessa är verkligen bra. Är förvånad.

Denna härliga “puff” duttar man på kinderna så blir det fint rosiga.     

Nude Pink.

Nya eyelinern. Finns nu till specialpris med maskaran.

Mitt tips: Jämför inte så mycket med alla andra produkter du testa förr. Var öppen till att detta är en helt “ny” produkt du testar. För det är det. Den har liksom helt andra ingredienser än de du är van med. Samma tycker jag man skall tänka med maskaran. Jag tyckte tillfört den var väldigt våt och inte fungerade på samma sätt som de jag haft tidigare. Men istället jobbade jag med produkten och den är nu en av mina favoritmaskaror.

Här kommer lite text lånat från webshopen:

INIKA Long Lash Vegan Mineral Mascara: Med en lyxig silkeslen formula, INIKA Long Lash är en ny klump fri, vegansk mascara formula för en spektakulär panorama effekt. Denna mascara håller hela dagen och är 100% växtutvunnen, 100% naturlig och utmärkt för känsliga ögon.

INIKA Certified Organic Liquid Eyeliner: Världens första eyeliner som ger djup färg genom mineralpigment och som håller hela dagen. Skapa en vinge, som håller hela dagen, med ett penseldrag. En ergonomisk teknologi gör att det aldrig varit så enkelt att applicera eyeliner. Fri från snabbtorkande alkoholer och utvecklad för känsliga ögon.

Alla Produkter är 100% Veganska och passar för alla hudtyper.

Här är produkterna jag använde!

kikas-1855

Sen blev det lunch vid Raawka och Oh My Goooosh. Så himla gott! Kan gå och dagdrömma om denna sallad och soppan än idag. Hit skall ni gå!

kikas-1862

Fortsättning följer…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *