God kväll på er läsare!

Love this post:Love this 0

Brun utan sol krämer jag använder. Chanels för ansiktet är en av mina favoritprodukter! Doftar toffee och ger en fin färg. Dove och Aco känner ni säkert till. Bra pris och helt ok färg (speciellt Aco). Här kan ni läsa om vad tidningen Amelia gillar…

OSiS Dust It Mattifying Powder har väl vunnit något pris som den bästa produkten för volym. Inhandlade denna från Hairstore på rea – 10€. Gillar starkt! Håret blir precis som jag vill ha det. Strävt, stort och matt. Sån’t där I don’t care hår får man…

Jahapp, så har man feber då. Och hostar så det bara svider i lungorna. Som tur har jag hostmeducin med triangel på. Det är det enda som är skoj just nu. Kärleken tycker jag är söt. Jag tror (vet) att han ljuger. Men han är snäll och kommer med honungsvatten åt mig och gör en jätterolig gif animation till er, kära läsare! Den kommer upp på bloggen inom kort.

Tittade just tillbaka lite i bloggen och läste att jag var sjuk på samma tid förra året. This sucks. Varför jag tittade tillbaka var för att Malenami.com fyller snart två år! Jippii!

Skulle gärna vara såhär söt och fräsch som Victorias Secret modellerna (eller ha en Agent Provocateur silkes pyamas) . Men tyvärr är håret i en (!) stor tova mitt på hjässan, näsan är röd som på Rudolf, jag andas som värsta perversen och har en ful t-shirt på mig. Man kan inte alltid vara en vinnare. Nu skall jag vila. God natt!

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *