Love this post:Love this 10

 macadamia-3551

Det är kul med olika fotouppdrag. Man lär sig så mycket. Som att få hårprodukter att “synas” på bild och se mediasexigt ut. Och att man står då i duschen och framför spegeln och löddrar och har sig. I början av denna vecka borde nästan tjugotusen hushåll här i nejden få Cosmetiques reklamblad. Där visar jag upp mina favoriter från Macadamia hårvård.

macadamia-3590

Mina två storfavoriter är håroljan och hårmasken.

Oljan kan använads i både vått och torrt hår. Det som är viktigt då man applicerar oljan är att värma den i händerna först en stund och att man inte lägger för mycket av det goda. Många tror att oljor gör håret tungt men det stämmer inte. Bra oljor lyfter håret. För extra närig brukar jag lägga i en liten mängd i hårmasken.

psssst…! Ni kommer väl ihåg att med koden MACADAMIA2013 får ni 10% rabatt på produkterna;)

macadamia-3665

 

 

 

You may also like...

5 Comments

  1. Jag känner ännu INGEN som varit missnöjd med Macadamia.

  2. Den sista bilden är så ljuvlig 😀

  3. Men vilka fantastiska bilder!

    kram /iris

  4. Fick idag på posten cosmetiques reklamblad o blev nyfiken på klift behandlingen eller vad det nu hette.. Men är det någonting för oss unga 30-årngar? Jag har börjat märka hudförändringar i ansiktet på mig själv alltså, men jag har HELT glömt att sköta mitt hud o dricker för lite vatten o äter dåligt, o dessutom sover vi väldigt dåligt, men det är en annan historia :D.. Kanske bara att fokusera på andra saker i mitt liv istället för att bli orolig över några små rynkor.. som pastor osteen säger, if you start worrying about your wrinkles, wrinkles will come looking for you ;D.. Men nån ansiktsbehandling sku nog sitta bra ändå.. Vilken sorts behandling brukar du unna dig?

  5. Ja niin ja hyvää vappua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *