Love this post:Love this 0

Jag säger det bara: Kokosolja! Jag har berättat om det förut och säger det igen – kokosolja! Jag använder det till allt. Smörjer in mina fötter och händer, de blir silkeslena. Så hjälper kokosoljan att minska på de små knottrorna man har på baksidan av armarna (keratosis pilaris). Smetar det i ansiktet och sväljer en stor matsked av det varje dag (hjälper matsmältningen). osv, osv, osv.. Köpte vid hälskoaffären på Storgatan i Coccola, runt 8€.

You may also like...

6 Comments

  1. Instämmer! Jag har en tesked i mitt morgonkaffe varje dag och håller mig mätt och på jämt och stabilt humör resten av dagen – eller i alla fall fram tills jag äter lunch runt klockan ett. Har föresten nyss slutat använda Estee Lauder och bytat till REN… skall bli spännande att se hur det går. Rescue-salvan är i varje fall helt superbra, den skall få ersätta “åttatimmarscremen” från E. Arden.

  2. Tack för tipset fina du!!! Ska genast in och köpe en sådan burk på hälsokost härhemma, hoppas jag hittar det. Du var så fiiiiiin i den vackra Odd Molly tunikan du precis visade upp….synd bara att det är ofållade kanter på denna.
    STOR KRAM!!!

  3. Åh, det får man ju ta & testa. Tack för tipset!

  4. Kiitos vinkistä!! 🙂

  5. Jag har själv använt kokosolja som hudkräm men aldrig tänkt på att dotterns knottriga armar skulle må bra av oljan. Tack för tipset, måste genast testas.

  6. den gör nog under..fick just tack från en mamma då jag hade rekommenderat åt hans pojke med atopisk hud.. Go coco!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *