Love this post:Love this 1

Denna vecka har jag beställt tid för mig själv. Idag t.ex. var jag till Cosmetiqueu-u-u-underbar ansiktsbehandling och imorgon har jag tid med min mentor/coach Treier. Känner mig själv och vet att jag inte riktigt trivs i höstmörker så jag behöver ordna ljusglimtar åt mig själv. Man kan inte bara ge energi hela tiden, man måste fylla på lagret. På tal om ljusglimtar så hade Cosmetique fått in märket Nuxe och den kända torroljan – med glitter. Perfekt till alla julfester! På benen, armarna, decolleté.. Man kan till och med lägga oljan i håret! Tog självklart hem en lite flaska (som är mycket dryg) testade den genast på håret och wau! så bra oljan var! Den var precis lagom, håret blev inte tungt utan glansigt och skönt. Har ni testad Nuxe?

Ansiktsbehandlingen då? Ja. Himmel och pannkaka! Somnade (självklart!) två gånger. Mia peelade och masserade mitt ansikte med olja – jag bara kände hur avslappnad jag blev! Konstigt det här hur man känner då käkmusklerna slappnar av. Så lade hon också en ansiktmask som påminde om havregrynsgröt – och den gjorde susen! Som grädde på moset färgade Mia ännu mina ögonbryn och fransar. Det som var viktigt för mig var att min hy skulle få lyster och fukt, en snabb räddning – så det är lätt att sminka nu de kommande dagarna. Inget för djuprengörande och så, för då kunde de finnas risk för att huden skulle nippor och….Inte kul. Det är viktigt att tajma sina behandlingar och berätta för kosmetologen vad man önskar.

Mia lovade att göra ett litet gästinlägg på bloggen om känslig hy, den får ni läsa imorgon! En tävling kommer också upp!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *