En som älskar lakrits och spa

Love this post:Love this 0

Panda har kommit ut med nya lakritssorter och jag fick äran att vara med i ett samarbete som Panda och Indiedays har. Fick hemskickade de nya lakritssorterna och så fick jag också ett gåvokort. Jag fick som uppgift att skämma bort mig själv.

Läste i en damtidning förra året att Vasa Day Spa har den längsta spa-behandlingen i Finland och efter det har jag sååå önskat mig en sådan. Sagt och gjort så drog jag på mig mjukiskläder och begav mig till Vasa för att bli ompysslad i flera timmar. Charmiga Daniela började med fotvård och jag fick bara njuuuta av att få mjuka fötter. En regel för mig är att alltid be kosmetologen måla röda tånaglar – det piggar upp (och till min stora förtjusning använder de sig av Essies produkter vid Vasa Day Spa!).

Efter fotvården fick jag hotstone massage. Om ni inte testat det så skall ni boka en hotstone massage redan i morgon! Jag låg på mage under mjuka, varma handdukar och Daniela lade varma stenar på ryggen och i mina handflator medan hon oljade in och masserade mina ben med varma, runda stenar. Sen ryggen, nacken, armarna och framsidan. Hur förklara mitt sinnestillstånd? Det var som att gå in en en mjuk dvala, men i en annan dimension.

När jag vaknat upp och kommit tillbaka till nuet fick jag hoppa i bubbelbadet. Ole Henriksens gott doftande badsalt, juice och frukter. Kände mig som en drottning. Sitta i bubbelbad och skåla med mig själv. Fnissade nog för mig själv av belåtenhet. Och det roliga bara fortsatte – ansiktsbehandling (som tog över en timme och Ole Henriksens ansiktsmask som “stramar upp” måste jag få tag på!) och så gjorde glada Terhi lite ljusa slingor i håret åt mig. Gissa om jag kände mig fräsch och fin efteråt!

Tusen tack Panda och Vasa Day Spa!

Men en sak kom jag att tänka på då jag gjorde spa-blogginlägget. Att skämma bort sig själv är inte bara att gå på spa, eller hur? Det är också långa promenader på isen i vårsolen. Fräknarna vaknar, man gör eld, grillar korv och dricker varm choklad. Och äter lakrits förstås. Sitter riktigt nära varandra och njuter av naturen och stillheten.

Såhär.

Mina favoriter var Panda Natural Liquorice Strawberry.

Vet ni, att då jag var på historiens första O.M. träff så hade jag med Panda lakrits från Finland till alla mina Svenska Odd-Systrar.

Kärleken gillade mest Panda Natural Liquorice och den påsen fick vi nog dela. Tänk att det bara finns fyra ingredienser i dem! Helt crazy!

Vill ni också skämma bort er själva? Panda ordnar nu en tävling där man kan vinna ett 400€ gåvokort för valfri“skämma bort sig själv”-stund. Klicka här för att vara med och tävla.

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *