Dr Brandt

Love this post:Love this 0

Ah, min hy har aldrig mått bättre! Som jag har nämnt tidigare så använder jag märket Dr Brandt nu. Har tänkt det som en kur och smörjer in regelbundet.. Kanske tänker på det extra nu när jag börjar närma mig 30.. Dr Brandt Skincare är älskad världen över och drottningen av pop, Madonna, använder hans produkter. I Finland är det MN Brands som sköter om återförsäljningen. “Genom att kombinera avancerade transportsystem med kraften i vitaminer och botaniska extrakt har vi skapat en hudvårdsserie som flyttar oss ett steg närmare förverkligandet av drömmen om ålderslös hud”, säger Dr. Fredric Brandt. Produkterna är en naturlig förlängning av Dr. Brandts praktik och representerar en fusion mellan dermatologisk forskning och aktiva botaniska extrakt.

Dr Brandt Microdermabrasion använder jag en gång i veckan, denna produkt polerar varsamt bort döda hudceller och min hy blir len och full av lyster. Innehåller kamomill, aloe vera, alger och hibiscus för att släta ut och återfukta. Förbättrar andra produkters möjlighet att penetrera huden. Hjälper till att motverka acne och förbättrar ärr. Produkten har vunnit många priser, bl.a. Allure magazines best of beauty-vinnare för bästa Facial Scrub, 2004. Masserar långsamt krämen över huden i 1-2 minuter. Skölj noga med varmt vatten.

Dr Brandt tipsar:

* Huden exfolierar naturligt långsammare ju äldre vi blir, så regelbunden exfoliering är ett viktigt steg i att behålla en ungdomlig hud.
* Exfoliera din hud med Dr Brandt Microdermabrasion innan du applicerar brun-utan-sol för att få en jämnare färg.
* Dr Brandt Microdermabrasion hjälper även till vid keratosis pilaris (små knottror på baksidan av armarna). Följ upp med Pore Effect två gånger per dag.

Dr Brandt Pores No More Vacuum Cleaner är så bra, så bra! Min favorit produkt – ever! En riktig superrengöring, som en dammsugare. Lägger på ett tunt lager på näsa, haka, panna och lite på kinderna (mina porer har blivit synligt mindre!). Låter produkten verka i 5-10 minuter, tills produkten torkat och blivit ljusblå, innan jag tvättar bort.

Vaccum Cleaner är formulerad med alfa- och betahydroxisyror för maximal effekt. Den minskar porstorleken samtidigt som den avlägsnar orenheter och pormaskar. Salicylsyra löser upp tilltäppta porer medan glykolsyra peelar och mjukgör.

Dr Brandt Lineless Cream använder jag på morgonen och kvällen och min hud älskar den! Doften är något speciell, kommer att tänka på tider när jag tillbrigade alla vakna timmar i stallet. Doften påminner om Eight Hour cream och något man lägger på hästens hovar. Gillar det! Denna är en klassiker från Dr Brandt och vann t.ex. Allure magazines best of beauty-vinnare för bästa Facial Moisturizer, 2006. Produkten har höga koncentrationer av grönt te, grapeseed-extrakt och andra utvalda botaniska extrakt ger återfuktande och föryngrande egenskaper till denna lyxiga kräm med närande sheasmör. Perfekt för torr och mogen hy.

Om jag får en mega jätte finne på näsan under natten kan jag vara lugn… Dr Brandt Blemishes No More Spot Blotter & Concealer kommer till min hjälp! Denna produkt torkar ut problemet:) Men jag har redan kommit överrens med mig själv att imorgon så skiner solen, mitt hår är fluffigt och glänsande, jag har ett brilliant smile, har bruna långa ben, INGA mega finnar på näsan och så ser jag fantastisk ut i en söt sommarklänning när jag skålar champagne på Vårdberget med studenthatten på sne och äter jordgubbar med mina vänner imorgon…

Kick´s säljer Dr Brandt och här kan ni läsa vad tidningarna har att säga.. Dr Brandts hemsida.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *