Love this post:Love this 14

 cubus-7531

Hello Måndag!

Ah, det blir maj! Maj månad hörrni! Jag började min morgon med hotellfrukost, möte om Middag Acadamy och fotoprojekt som måste fixas denna vecka. Mitt inne i vår planering kom vi på att det är första maj på onsdagen och vi, egentligen, inte har tid med sånt som första maj. Annat var det förr då denna dag lyftes upp som en av de största högtiderna, den lila Tsf halaren skulle på, alla halarmärken påsydda (jag har också paljetter och tjusigheter på min halare) och studentmössan. Wapp-frukost och Brahe Djäknar som sjunger in våren vid Vårdberget.

cubus-7314

Cubus har öppnat i vår fagra stad och huvudkontoret skickade mig ett gåvokort för att shoppishoppi för! Tuuusen tack!! Visste genast vad jag behövde! Sköna mysbyxor och basic toppar. Och det hade de självklart! Byxorna är så sköna att jag nog skall köpa fler färger, tänker att man kunde ha svarta med höga klackar och en partytopp..? Och de vita topparna fick man två stycken för några pengar. Butikbiträdena packade upp snygga bikinis, så de skall jag testa efter att jag täckt min kropp i BUS kräm…

 cubus-7561

cubus

Topp och byxor från Cubus, kofta Hunkydory, tofflor Ugg.

cubus-7578

På tal om solbränna så har jag inte börjat jobba på den än. Fräknarna gäspar men syns ändå knappt efter den långa, mörka vintern. För att fräschas upp så brukar jag ju använda brun utan sol-kräm till kroppen från Dove och Chanel i ansiktet. Fick dock pröva Maria Åkerbergs “Tan in a Bottle” och efter att man lagt ca tre ggr blir det färg. Riktigt fin färg. Man blir mera fräsch än brun.

Annat man får lyster och glöd av? I sminkväg alltså *hrm*. Jo, Lily Lolos mineralpuder älskar jag! Använt dem hela vintern. Lumenes Sun radiance skin tone perfector är också superbra och självklart klassikern Guerlain Terracotta. Min YSL Touche Éclat tog slut för en månad sen… Ni vet detdär sista klicket och du känner katastrofen? Nåja, nu har jag inhandlat en ny, dyr är den men räddar mörka ringar under ögonen – alltid! Hade den mer täckande färgen nr. 2 i vinter (för tjock och täckande för mig) och valde nu nr.1.  makeup

Ja. Det var måndag då. Nu kör vi!

You may also like...

1 Comment

  1. Å gud, dine vakre øyne! heldigvis er mai her snart, og kansje våren kommer til Bergen også….?
    Hele uken skal det regne og snø i følge værmeldingen:/ Men jeg kommer aldri til å flytte fra min våte, elskede by så da kan jeg heller ikke klage. Heldigvis har jeg knallrosa regntøy og en knæsj lilla regnfrakk;)
    klem og ha en fin dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *