Love this post:Love this 19

Jurlique och Rapunzel produkterna i detta inlägg har jag fått via bloggen, redan tidigare och använt dem länge och tyckt om. 

Står ofta i mitt badrum och tänker “Åh, dethär skall jag komma ihåg att tipsa mina läsare om!”. Som igår. Jag hade lagt på bastun och sedan gick jag ut och sprang fem gånger upp och ner för Roskaruka, vår pulkabacke i stan. Kom hem svettig och röd om kinderna. Jag var ensam hemma, så bestämde mig för att äntligen lägga ansiktsmask och skrubba kroppen riktigt ordentligt! Lägga hårmask och sitta länge i bastun.. Me-time!

Jag var in till Cosmetique för nåra dagar sedan för att köpa hudkräm, skäggbalsam och Odyliques underbara underbara Coconut Candy Scrub. Den har jag ju fått testa då jag jobbade för dem och sen dess köpt många burkar! Doften är underbar, som kokosbollar och huden blir lenaste len!

Jurlique-Maria brukar skicka mig produkter att testa, och om jag gillar dem skriver jag om dem, om jag vill. Jag har tidigare nämnt ansiktsmasken och koncentratet man blandar med vatten – Dessa två är mina favoriter! Men jag gjorde lite annorlunda nu, eftersom jag var ensam och hade all tid i världen. Lade upp lite mer av koncentratet i en bunke vatten och tog allt med in i bastun. Och istället för att bara dutta med en muslinduk på ansiktet, gick jag igenom hela kroppen. Sedan lade jag ansiktsmasken och körde igång med skrubningen!

Nu då jag ändå håller på så vill jag tipsa om dessa också! Rituals duschskum är fantastisk!! Doftar såååå got!!

Och så de två dyrgriparna från Cosmetique. De finns knappt något kvar i tubarna, och jag nästan sparar de sista geldropparna till ett “speciellt tillfälle”. *himlar med ögonen åt mig själv. Nåja! En bodyskrub som skall trolla bort celluliter och en bodygel, som gör detsamma. Kan inte säga att de trollat eller så, jag brukar inte räkna gropar. Men gillar produkterna eftersom de absolut gör huden smidig och len, på ett helt annat sätt än någon annan produkt jag testat på. De kommer från The Organic Pharmacy och är ekologiska. Jag tycker de är dyra, alla deras produkter är dyra. Men fantastiska. Alla deras produkter är fantastiska.

Då det blir extra torrt är Eight Hour cream min vän. Chanels brun utan solkräm brukar jag ibland lägga i ansiktet, använt den i många år. Tycker mer om den bronsiga färgen, istället för den guldiga. Bästa brun utan solkrämen för kroppen (och ansiktet) kommer från Jurlique (den har jag också fått, efter att ha bett om den;). Ekologisk och ger en snygg brun färg, brukar inte få konstiga ränder eller fläckar med den.

Odyliques bodybutter är också en favvo! Inte världens bästa doft, så är det ibland med ekologiska produkter. Men helt okej! Denna är bra om man är en riktigt torris och vill ha något som ger en sixpack. (produkten lovar “toning”, så jag förväntar mig sixpack). Och så en olja från The Organic Pharmacy som jag använde på brösten efter att jag slutade amma. Produkten är bra för ärr och jag fick några tigerränder på tuttarna, men mest var det nog för att det är skönt att smörja in dem i något välgörande och lyxigt – de hade gjort  ett bra jobb och förtjänar att bli omhändertagna.

Just nu pillar jag att ha dessa i håret. Jag har blivit ljusare igen och håller gulheten borta med silvermasken från Rapunzel. Olaplex är den absoluuuuuut bästa produkten för ett slitet hår och jag brukar ha den i topparna ca 2 ggr i månaden. Leave in vream:en och heat protection har jag skrivit om tidigare, tycker massa om dem, känns inte att det fattas något. Loreals Horizon fix har jag också tipsat om många ggr förr och jag är kanske på min sjunde flaska?! Ett spray som ger snygg volym från rötterna. Så gillade ju jag massor ett torrshampo från Sebastian, som heter Professional Drynamic, men det är slut och jag var i matbutiken och kom ihåg att Herbina också hade ett rätt hyfsat torrshampo, som ger volym.

Dessa rackare har fått mig att regelbundet putsa tänderna!

Angel.

Jag har ju varit ute i land och rike och träffat på er läsare nu i höst och vinter och alltid är det någon som frågar om min parfym. Jag gillar att ha kanske tre olika dofter som jag byter mellan. Något lätt på dagen, typ Lexingtons parfym är bra, och så en i Sverige (Bvlgari Jasmin Noir) och klassikern Thierry Muglers Angel till alla andra tillfällen. Angel har jag nog haft i 17 år nu. Älskar den. Men söker också någon ny, någon lika oemotståndlig. Kanske något från Chanel (22?) eller Tom Ford? Tipsa gärna om ni har någon favoritparfym?

You may also like...

9 Comments

 1. Parfymtips: Jo Malone och Fresh.

 2. ÄLSKAR ekologisk hudvård!!! Vart har du köpt Odyliques body scrub? Den skulle jag väldigt gärna vilja testa ?

  1. Den är från Cosmetique! 🙂 den finns i deras webshop också!

   1. Tack! Jag hittade den på en svensk webshop och har nu klickat hem den 🙂

 3. Av dofter: Flowerbomb av Victor&Rolf eller Gypsy Water av Byredo. Efva Attlings parfym är också bra 🙂

 4. Victor&Rolf Flowerbomb.

 5. Ny favorit är Giorgio Armani Acqua Di Gioia EDT. Känns 2017 nytt och fräscht.
  Ingredienser som citrus, jasmin och pion uttrycks i ett underbart feminin och delikat doft.

 6. Coco chanel mademoiselle, tres bien 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *