Love this post:Love this 13

Produkterna i inlägget har jag fått testa via bloggen och gillat mycket.

malenami-jurlique-8789

Det är inte varje gång det ser ut såhär. Ljust, rofyllt och Chopin mjukt i bakgrunden. Oftast tar jag mig en stund då pojken badar bredvid mig, skvätter med vattnet och jag blandar ut koncentratet från Jurlique i en av Leons plasthinkar. Och mitt hår står mer på ända än på bilderna. Men jag försöker mig ändå ta tiden, att en gång i veckan ta hand om min hy.

Till först rengör jag ansiktet och sedan tar jag ca två korkar koncentrat från Purity Specialist Compress Concentrate och lägger det i en skäl med varmt vatten. Blöter en muslinduk, kramar ur och pressar duken över ansiktet, hals och decolleté – det är skönt! Och speciellt nu då jag är så förkyld. Upprepar tre gånger. Produkten är rik på antioxidanter och innehåller en blandning av rena extrakt och essentiella oljor, för att hjälpa till att öppna upp porerna, rensa ut föroreningar, och förbereda huden för djuprengöring. Ringblomman är lugnande och extrakt från echinacea och indiankrasse är naturligt inflammationshämmande.

Nu är ansiktet klart för nästa steg! En djuprengörande krämig lermask, Purity Specialist Treatment Mask. Lägger den i ett jämt lager över hela ansiktet, lite på halsen och decolleté också. Låter verka i ca 10 minuter, ibland färgar jag ögonbrynen på samma gång. Det härliga med denna mask är att den återaktiveras då man tillsätter lite varmt vatten och blir exfolierande. Så efter de tio minuterna, tar man lite varmt vatten och masserar försiktigt ansiktet, aprikosfrön hjälper ta bort gamla hudceller. Sedan sköljer man bort den. Masken tar bort orenheten och föroreningar från ansiktet, stärker huden för en att jämna ut hudtonen och ge lyster.

malenami-jurlique-8791 malenami-jurlique-8798 malenami-jurlique-8805

You may also like...

2 Comments

  1. Hej! Varifrån kommer det fina linnet som du har på dig? 🙂

    1. Hej!
      Från Odd Molly 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *