Love this post:Love this 18

malenami-6948

Leon och jag har samlat is vid stranden. Gjort islyktor. Den sista veckan har varit fylld av roliga och minnesvärda stunder.

Jag blev anlitad av en reklambyrå att stå modell för Peab, vilket var en så himmelens rolig upplevelse! Mycket för det bästa jobbteamet men mest för mina modellkollegor, mer bilder ska ni få se om den dagen senare!

Att flyga med Leon. Och Mattias. Det, mina vänner, var något jag alltid kommer att minnas! Jag har ju flygit med Leon förr, då han var nio månader till Kanarieöarna. Men då hade jag ju honom vid bröstet. Nu var det något helt annat kan jag tala om!

malenami-7133

Vi har tagit vara på dagarna vi hade snö. Mycket snö!

 

Och så har vi haft sjukstuga. Mattias var då på arbetsresa, så vi hade hela huset för oss själva. Pyjamasdagar och en hel del Blaze och monstermaskinerna. Spralliga dagar och inte så spralliga nätter – därav min tystnad på bloggen. Man blir kort sagt väldigt trött som förälder ibland (ofta). Men vi klarade det och är ute på andra sidan nu.

Och om varför min arm är framme? Jo, för att Leon älskar mina armar. Han pillar på den och paijar dem på nätterna – de skall helst vara lite svala, annars blir han svettig, säger han. Japp.

Så har vi gjort halvknasiga rätter i ugnen. Som t.ex denna ägg-omelett. Vår spishäll gick sönder för ett par veckor sedan och ja, hela köket faller ihop känns det som. Därför – köksrenovering på G! Det skall jag skriva om mer i december, då allting – äntligen – börjar hända på riktigt!

-Mamma, är vi nu i en snöstorm? Jag tycker om snöstormar.

-Jag med.

 malenami-7112

Sen blev det en riktigt riktig snöstorm.

 malenami-7406

Och huset såg ut som en julsaga. En kort stund. Tills det började regna.

malenami-7232

Jag har också fotograferat produktfoton.

Här är en behind the scenes. Ni förstår, vi sitter och väntar på huliganen som kör rally med sin sparkstötting. Med brrrrrrr-ljud far han som en oljad blixt, även om det är bara ytte-pytte frost på gräset.

malenami-7306

Och idag. Idag var solen min bästa vän och lekte med mig ett par timmar då jag fotograferade härliga plagg för ett nytt samarbete jag just tagit mig an. Väldigt taggad och inspirerad! En magisk stund. Bara jag, solen och min kamera.

malenami-6944

Så många fina stunder. Och kommande vecka bjuder på fler! Tänker ändå, att vi ikväll hade den finaste stunden, iallafall för mig. Brukar alltid sjunga för Leon efter kvällssagan. Ikväll sjöng jag Sankta Lucia. Och Leon blev så hänförd och fylld av beundran. Så fylld med kärlek att hela hans kropp inte visste hur han skulle ta emot denna nya, vackra sång. Ni vet hur barn är så fantastiskt ärliga. Och att man har det stora ansvaret och äran att vara den viktigaste personen för den lille. En fin stund. Hans barndom. Min dyna var nog lite våt av glädje-tacksamhetstårar då han sussade sött mot min axel.

Hoppas ni ar det bra!

You may also like...

2 Comments

  1. Vilka härliga bilder du tar!

  2. Ihania kuvia ja kivoja asioita teille on tapahtunut! (sinun Instagram on Privat nykyään? en voi lukea kun en ole sinne kirjautunut) Oi Teillä noin paljon luntakin satanut. Sinulla ihana poika ja miehesi katseessa niin paljon rakkautta. Voi hyvin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *