Vastaus kommenttiin (vain ruotsiksi)

Love this post:Love this 0

En bloggläsare skrev såhär:

“Hej Malena! Läste om din blogg i ÖT och kom sedan på att kolla in den och nu återvänder jag hit varje dag! Wow vilken duktig coccola-flicka! 🙂 Läser en hel del stora svenska modebloggar också men din är ju bättre! Själv är jag småbarnsmamma men dina vackra outfits har inspirerat mig att ta tag i min klädsel och mitt utseende igen och slänga mysbyxor och HM´s amningströjor till ekorosk! Tack fina du…jag fick den knuff i rätt riktning som jag så väl behövde! Får man komma med önskemål om din blogg? I så fall undrar jag… Du har ju ganska dyr stil (absolut inget fel men det, det hade jag också definitivt haft om jag bara haft råd, jag lovar!) men… som läget nu är, med mammapeng, blir det väldigt få inköp om jag bara köper Odd molly och Hunkadory (men NÅT sånt plagg måste väl även en fattig mamma få unna sig…? ;-)) Men ngt jag skulle önska är en guide till att få ”malenami-stilen” till budgetpris… klart att det inte blir samma sak, men kanske lite ditåt? 😕 Sen tänkte jag även säga att jag kollade in din födelsedagsklänning i webbshopen men jag hade nog aldrig blivit intresserad av klänningen om jag bara sett den där… den satt så sjukt mycket bättre på dig än på modellen! Såå fin var den på dig! Tack för en superbra blogg!”

Tusen tack för de fina komplimangerna – de värmde. Kan ni förstå hur glad jag blir?! Tack.

Malenami-stil till budgetpris är lätt att inhandla. Handlar ofta från H&M, Zara och Gina Tricot. Med den fina kommentaren i tankarna gick jag runt i affärerna och kollade in plagg som har priset runt 20 lappen. Här kommer ett bildregn med fina klänningar, tunikor och blusar från Gina Tricot och H&M. Hittade själv en vacker mörkblå tunika till mig och Systeryster (som alla hjärtans- dag -gåva) – tunikan kostade 4,90€. Vilket kap!!

Denna klänning fanns i många olika färger, prövade den också i blått (19, 90€). Perfekt vår/sommarklänning – en som man “bara slänger på sig”. Piffa upp den med ett bälte och en scarf, kanske en söt kort kofta med stora knappar. Gillade de stora axelbanden, bra för dig med större byst – bh banden syns inte. Från Gina Tricot.

En sockersöt spetsklänning i bomull. Vackra detaljer (tror den var just under 30€?). Snygg att bära som tunika med jeans. Gina Tricot.

En härlig linneklänning med vidd!

Prövade en söt jacka till våren, fanns i olika färger, tyckte mest om denna ljusgråa (24,90€). Gina Tricot.

Klicka på bilderna nedan så blir de större. Här kommer lite outfit-tips!

Det finns mycket vackra klänningar hos H&M nu. Ovan har jag en sötsak i rosa – hur fin som helst med ett par svarta pumps, sjal och kuvertväska.

Vill man inte vara såå fin kan man ta på sig en söt kofta och ett lite käckare tjockt bälte för att markera midjan.

Klänningen kan användas till vardags med en stor sjal, kofta, bälte och stövlar – kanske en lite större väska också. Allt från H&M. Här nedan kommer bildregnet… Enjoy!

Odd Molly-Holic bjuder på fina klädtips i kategorin “Veckans budgettips!“.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *