Love this post:Love this 0

Ni vet, ibland så ser man något man tycker om och slår till direkt. Men oftast funderar man en stund. Jag gillar jakten, att planera in ett köp, samla pengar och sedan med “gott samvete” köpa något jag velat ha länge. Unna mig själv. Då varar njutningen längre. Jag har en spargris.  Nu samlar jag småpengar varje dag, jag har ett nytt projekt. Dessa:

Jag har en speciell tillställning på midsommaren, klackarna måste komma ett par dagar före – alltså måste beställa en vecka före midsommaren (för att vara på den säkra sidan..). Detta betyder alltså: 162 dagar och tre eruro om dagen, 21 € i veckan eller 84 € i månaden. Småpengar blir till en stor summa – det är jakten efter de åtrådda skorna som ger kicken… Och förstås känslan när man tar på sig dem för första gången… Och får vila ögonen på dem när de sitter vackert i skohyllan… Suck!

CHRISTIAN LOUBOUTIN, Titi 120 Panama straw pumps från Net a Porter.

You may also like...

0 Comments

 1. Underbara! Och har du en tillställning dom passar till har du faktiskt en anledning att köpa dom med gott samvete ; )
  Kramar

 2. De där var supersnygga! höll på o fixade o trixade på nyårsafton för att klicka hem ett par L-tins men det bara krånglade så det blev inget.
  🙁
  Nu har jag ett nytt span på G istället. 🙂 Prada spring collection. Maken ska till Las Vegas så han ska få NOGGRANNA instruktioner, bilder och strluppgifter med sig till nåt flashigt varuhus. 😉 De är så snygga så jag blir alldeles tossig.

  Vad kul med modelluppdrag, du visar väl upp slutprodukten här sen va?
  kram

  1. Jo, ni skall få se senare bilderna vi tog;)

   Jag måste bara säga att Net a Porter är jätte, jätte bra! Maken beställde guldbeige Louboutin som gåva åt mig till bröllopsdagen (vilken överraskning!!). De kom på en dag, typ. Alltid lika bra!

   Kram!

 3. Vilken fin gåva =)

  Håller med, N-A-P är verkligen super!

 4. Jag har kollat på JUST dem till ett bröllp jag ska gå på i Augusti. Men just sådan straw de är gjorda av är mycket farligt. Om de blir smutsiga….förblir de smutsiga. Jag har inte råd att köpa så dyra skor om det ex är lerigt eller börjar regna helt plötsligt. Vad säger du? Tror du det kan blir ett problem?

  1. Tack Natali för din kommentar!:) Du gav mig riktigt en funderare… Blev så förtjust i skorna eftersom de är “staw”, men efter att jag läste din kommentar så började jag fundera. Precis som du skrev att man inte har råd att köpa dyra skor som sedan förstörs genast. Kanske man skulle hålla sig till skinnskor…

   Kan tillägga att mina Louboutin är helt skinn och har fått några små rispor. Och klacken har fått en riktigt ordentlig smäll, syns om man tittar noga på bilden från inlägget “odd molly vårträff 2010” några inlägg neråt:)

   Kram!

 5. Är imponerad av er alla som lyckas gå i dessa underbara skor utan att ramla 😉
  Själv klarar jag knappt ett par med 5cm klack utan att vingla som en bambi på hal is!
  Sen gör det ju så attans ont i fötterna 😉 !!!
  Men det är klart… ska man vara fin så får man lida pin eller hur var det nu?

  Super snygga är dom ju i alla fall!

 6. Inspirerande inlägg, ska nog starta mitt eget!

 7. Fast Malena: visst ska det synas att de är använda ändå? Det tycker jag och det kanske är det du menar. Dina rispor är ju en slags dokumentation av vad de(och du) varit med om. Eller hur? Fina är de hursom helst! Precis som ägarinnan. 🙂
  Fast de där andra som är staw(har ingen aning om vad det är)kanske är bättre att spara in på. Finns ju massor av andra modeller och material att dregla över…
  Kram!

  1. Håller med dig, Evalena… Tänk om mina skor kunde tala, vilka historier de skulle berätta.. *rodnar lite grann*

 8. Hej!
  Beställer du dina L på nätet? Hur bestämmer du storleken? Har hört att de skiljer sig från vanliga skor i storleken och har därför varit lite osäker på om man vågar beställa utan att prova dem innan.

  1. Min man beställde (!) mina Louboutin från Net a Porter som bröllopspresent åt mig. Brukar ha storlek 36 (har en liten 36:a) och det hade han beställt, skon var liten första gången jag tog den på mig… Men de är ju läder och formar sig enligt ens fot (Skulle aldrig t.ex. låna ut skor åt någon annan). Nu är mina Louboutin perfekta:)
   Kram, Malenami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *