Love this post:Love this 23

Ja, ibland vill man ju ha lite hjälp. En snyggare silhuett, nåt som håller in. Några av er läsare har frågat om vilka Spanx jag använder och gillar. Det skall ni få svar på nu.

På bilden ovan finns min Slim Cognito® Shape-Suit, en sådan har jag. Det är som en simdräkt med cykelbyxor. Sällan använd. Eftersom det är lite invecklat att gå på toa. Nuf said. Bäst tycker jag om den svarta cykelbyxan – Slim Cognito® Shaping Mid-Thigh Bodysuit. Man kan fästa den i behån så det inte slinker ner. Används då tighta fodral skall på. På bilden längst ner har jag de svarta cykelbyxorna. Hoppas jag inte förstört illusionen för all framtid nu.

Jag köper mina Spanx vid Sköna Clara, men de hittas också självfallet på många andra ställen som Spanx, Stockmann, Nelly.com och så har underbara webshoppen Feminint många fina shapewears och vid Provrummet finns också!

 

You may also like...

15 Comments

 1. Älsk på Spanx! Jag har också den som man fäster i behån men har bara använt den en gång pga, well, toabiten. 😉

 2. […] ser att Malena skriver om spanxen och blir plötsligt påmind om mina egna. Jag köpte ett par i somras på båten, men har inte […]

 3. Vad kostar spanxen vid SC? 😀 till exempel just didär svarta… 🙂

 4. Must have……tack för tipsen!

 5. Älskar min Spanx, skulle nog inte kunna leva utan den 😉
  Perfekt när man vill dölja mamma magen!!

  Kram på dej vackraste

 6. Och det bästa är att de ju faktiskt är bekväma! När man efter pust och stön väl fått dem på sig ordentligt så känns de knappt, och det är ju så himmelens fantastiskt. Jag har Spanx strumpbyxor och sen den där helkroppsstrumpan. Toalettproblem, javisst, men it’s worth it, :). Synd bara att de är så svindyra när man köper dem i Finland.

 7. Tack för spanxvisningen! Stod och pillade på sådana i en butik i London i helgen. Får nog slå till på ett par cykelbrallor!
  Kram

 8. Cykelbyxan är en favorit hos mig och väl använd kram Diana

 9. Själv har jag på mig ett par slim/shape här: http://ekomorsan.com/forsta-foredraget-pa-bomassan/

  Dessa är dock av trosmodell med hög midja och jag tror faktiskt att en cykelbyxa är så mycket bättre. Man slipper ju en extra trosrand vilket man så klart inte vill ha när kjolen/klänningen är av en modell som smiter åt över baken 😉 Trots den extra trosranden så älskar jag dem. Min mage svullnar lätt och jag ser snabbt gravid ut. Inte vill jag att folk ska fundera på om jag väntar ett tredje barn och självklart vill jag ju inte heller se gravid ut när jag inte är det, trots att jag tycker gravida kvinnor är bland det vackraste som finns 🙂

  Tror vi är många som håller in kroppen på sina ställen, men få talar om det 😀

 10. Där kom inlägget jag väntat på! 🙂 Tack för tipsen. Har själv haft en Shape-Suit men isch vad besvärlig den var vid toalett besök… Tack för cykelbyx tips!
  Förresten, det är inte så att det är lätt att den rullar ner över magen när man sitter?! :-S men du kanske inte har så mck mage att fundera på i och för sig..
  Stor Kram fina! Ha en bra dag.

 11. Jag är lite sugen på att testa men är rädd för att det är obekvämt, varmt och att det sväller över där man inte är täckt av Spanx.

  Kram vackra

 12. Hej Malena! Det ser intressant ut och är säkert ett bra plagg.

  Är på väg till norra grannstaden av och an. Hinner du på en kopp kaffe? 🙂
  Tror att vi blir flera kvinnor som är på väg, stora och små 🙂

 13. Du är så vacker att jag dör en smula

  ❤ ❤ ❤

 14. Tack för länkar, jag letar nämligen som en tok efter en SPANX “göm fettet på ett snyggt sätt”…… Tycker dom är en smula svåra att hitta här i Norge, kanske måste söka lite mera noga 😛

  Puss på dig vacker

 15. Herregud så smart! Måste testas! Och nej, illusionen är inte krossad.
  Kram fina du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *