Love this post:Love this 15

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick i julklapp ett gåvokort till Carolines, den bästa behå-affärn enligt mig (och många andra;). Hittas på Storgatan i Karleby. Innan min solsemester var jag och handlade bikinin från märket Marlies Dekkers och blev ju stormförtjust i märket! Jag hade också fått en inbjudan till märkets pressvisning i Helsingfors, men då var jag “tyvärr” redan och solade (men det hade varit coolt att se de nya behåmodellerna, Marlies Dekkers är ju känd för att göra behån med det lilla extra för kvinnan).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jag måste medge att jag varit liiite sentänd med dessa behån. Tyckt ibland de varit lite vulgära, mycket band hit och dit, då jag oftast har ganska enkel smak. Men jag blev övertalad att pröva och är väldigt glad för det för wow, säger jag!

Då brösten helt och hållet lever ett eget liv tycker jag det är bra att få professionell hjälp, med storlekar och modeller. Storleken har ju ändrats några gånger under graviditet, amning och post-amning. Man skall inte tro att man kommer ha samma storlek hela livet, nehej.. Hahah! Och vi är så många kvinnor som går med fel storlek och får ont i ryggen osv. Jag brukar alltid ha med mig en åtsittande topp eller t-shirt som jag prövar på för att se hur behån sitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev tre par behån med trosor till. Jag brukar köpa två par trosor till varje behå.

De är ju som ett smycke.

Tog också dessa fräsiga svarta. Läste i boken “How to be a Parisian wherever you are” att man skall bära en svart behå under en vit skjorta, så ser det ut som två noter. Japp. Ska se om jag vågar mig på något så vågat.

Och med det vill jag önska er alla en väldigt trevlig fredagskväll!

Om ni tyckte detta var naket säger jag; vänta bara det kommer mer;)

You may also like...

4 Comments

  1. Kiitos Malena vinkistä, hain nuo vaaleat ihanuudet itselleni

  2. Hej! Är detta inlägg ett samarbete med Caroline’s? Det är ibland lite svårt att veta skillnad på bloggsamarbete och “vanliga inlägg” .

    1. Bra att du frågade!:) detta är lite bådeoch! Dels gick jag till Carolines som “privatperson” med eget gåvokort (hade fått det i julklapp av mamma) och bankkort, men så kom jag på, där jag stod och provade att jag hade kameran med. Så jag frågade Carolines-Carola om jag kunde ta lite bilder i butiken och frågade henne lite om behån, kul med variation på bloggen och skriva om lokala företag:)

      (Men detta inlägg har jag alltså inte fått pengar eller produkter för. Lite rabatt, men det får jag i många butiker här i stan som “privatperson”)

  3. Heippa Malena! Olen seurannut blogiasi vuodesta 2010, pienen tauon (ja kahden lapsen) jälkeen palaan taas aktiiviseuraajaksi 🙂 Olen miettinyt yhtä asiaa – teetkö tätä blogia työksesi vai onko sinulla jokin muu ns. päivätyö sen lisäksi? Kiitos kivasta blogista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *