Love this post:Love this 0

underwear-55

Det är bra att ha något att ta tag i när åskan går brukar den lyckliga säga och le med hela ansiktet. Jag håller med henne. Tyckte själv att “vad fint att det finns mer av mig att älska”.

Nu får ni då igen hojta till om ni tycker jag är oanständig då jag visar underkläder. Men ville bara tipsa om detta korvskinn. Vilken super grej alltså! *Applåder* Provrummet har massor av olika varianter av dessa “hålla-in-allt-som-man-ska-ta-tag-i-då-åskan-går”.

underwear-56

Ny årstid och nya behån! Jag har vågat på en ny färg – korall! Ni vet när man får gåvokort av maken, att köpa nya underkläder (tusen gånger hellre gåvokort, istället för att han har valt ut något. Underkläder skall man inte ge bort i gåva.). Och man står där i butiken och håller i ett par bomullstrosor och ett par spetsfunderingar. Funderar på vad man egentligen behöver (Sportbehå!).

Som jag nämnt tidigare så är jag lite av en samlare. Jag älskar underkläder. Tänker på samma sätt om att skönheten kommer inifrån kommer också din yttre skönhet inifrån. Under dina kläder. Hur kläderna sitter på kroppen och hur bekväm du känner dig avgörs vad som finns under. Ruska av dig vintern nu, vetja! Gå och köp dig själv ett riktigt fint underklädsset!

You may also like...

5 Comments

 1. Det är alltid bra att ha på sig fina och sköna underkläder. Men är så dålig på att komma ihåg det i vanliga fall… så tack så mycket för påminnelsen.

  Föresten, vilken snygg header…. härlig bild.

 2. Du är nog inte oanständig, absolut inte! 🙂 Underkläder är ju också mode och har allt med välbefinnande att göra.

  Underkläderna är ju också en viktig del av hela klädseln, åtminstone för mig! Det liksom förstör det hela om man har fula underkläder under en snygg outfit tycker jag. Så jag tror att jag ska göra som du säger och fira att våren faktiskt är här (mellaneuropa) med ett snyggt underklädesset.

  Behån är förresten riktigt snygg, super färg för våren! 🙂

 3. Vad menar det här egentligen på finska: “Det är bra att ha något att ta tag i när åskan går” ? Tack för svaret!

 4. Lilian: ” Kun kuulet ukkosen”.. Sellainen sanonta ruotsiksi. Kun jotain on tapahtumassa, ehkä jotain pahaa.

 5. Jag håller med dig till fullo! Om man är fin under så märks det utanpå. Jag älskar fina underkläder som får mig att känna mig speciell och fin.
  Om barnvakten (farmor) håller sitt ord så blir det underklädesshopping på söndag. Enda rätta sättet att handla underkläder är UTAN barn.
  Har funderat på att ta någon färg som jag inte brukar ha som vit kanske. *s*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *