Bra att ha något att ta tag i när åskan går

Love this post:Love this 0

underwear-55

Det är bra att ha något att ta tag i när åskan går brukar den lyckliga säga och le med hela ansiktet. Jag håller med henne. Tyckte själv att “vad fint att det finns mer av mig att älska”.

Nu får ni då igen hojta till om ni tycker jag är oanständig då jag visar underkläder. Men ville bara tipsa om detta korvskinn. Vilken super grej alltså! *Applåder* Provrummet har massor av olika varianter av dessa “hålla-in-allt-som-man-ska-ta-tag-i-då-åskan-går”.

underwear-56

Ny årstid och nya behån! Jag har vågat på en ny färg – korall! Ni vet när man får gåvokort av maken, att köpa nya underkläder (tusen gånger hellre gåvokort, istället för att han har valt ut något. Underkläder skall man inte ge bort i gåva.). Och man står där i butiken och håller i ett par bomullstrosor och ett par spetsfunderingar. Funderar på vad man egentligen behöver (Sportbehå!).

Som jag nämnt tidigare så är jag lite av en samlare. Jag älskar underkläder. Tänker på samma sätt om att skönheten kommer inifrån kommer också din yttre skönhet inifrån. Under dina kläder. Hur kläderna sitter på kroppen och hur bekväm du känner dig avgörs vad som finns under. Ruska av dig vintern nu, vetja! Gå och köp dig själv ett riktigt fint underklädsset!

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *