TinTin Style i Stockholm

Love this post:Love this 0

När jag var i Stockholm på Fashionweek besökte jag också pinglorna på TinTin Style! Butiken var fylld med vårnyheter och en photoshoot var i full gång! Fick titta lite behind the scenes. Nog har ni väl kikat in hos TinTin Styles blogg?! Den är super! Där får man följa med på inköp, modevisningar och plåtningar. Här ser ni mig, då jag besökte dem på Linnégatan i Stockholm.

Tee från Chill Norway.

Snyggingar jobbar!

Efter att ha tittat runt en stund, fått att dricka och hört allt om nya kollektioner hade jag ännu lite tid att döda så jag hoppade in i provrummet…

Lexingtons härliga känning med breda ränder i rött och beige!

Hörni, världens finaste kappa här. Carole Fakiel “Divine”, nu på superduper rea! OM de haft en liiiite större storlek.. Suck! Denna satt som en korsett och är den vackraste kappan i hela vida världen!

Härligheter från Hunkydory kom just in när jag stod i provrummet! Fick genast testa! Som Belmont Jacket.

Och Tie Dye Tank från Hunkydory.

Vet ni, jag måste bekänna en sak.. Äger inte en enda #233. Alltså Lovely knit. Den koftan man springer på allstans, kanske mest sålda Odd Molly-plagget? Jag har aldrig kommit mig för att bestämma vilken färg jag vill ha. Nästan så jag skäms att jag inte har en. Nu blev jag riktigt barnsligt förtjust i denna Vintage Indigo:) Jag skulle nästan vilja kalla #233:an till ett basplagg i garderoben.

Hunkydorys “Splatter Desear Blouse” är bara för ljuvlig!

Och By Ti Mo:s skira “Silkgeorgette Blouse“, som finns i två färger. Så mycket annat fint har kommit in från By Ti Mo, kika här!

Mycket annat härligt jag prövade:

Och så ännu en underbaring från Carole Fakiel. Visst är de vackra kappor?

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *