Love this post:Love this 8

 primeboots

Tack för alla gratulationer!

Förra veckan gick mina lojala Clarks stövlar sönder. Med två timmars mellanrum. Har redan en tid vetat att det snart är slut med dem (och klart jag skall låta skomakaren försöka rädda dem:) men orken att hitta de perfekta nya kumpanerna, till många år frammåt, har inte funnits. Kanske jag behövde den där extra pushen att söka nya läderstövlar då jag satt på kontoret och förtvivlat tejpade stövelskaften, tio minuter innan jag skulle iväg på nästa husvisning.

Men denna gång var det ändå lätt.

Har länge beundrat PrimeBoots, och TinTin Style hade just fått in dessa svarta skönheter! Med mjukt läderskaft. Säg hej till mina nya kumpaner:)

tin-tin-style-5575

cindstory

Hur gick födelsedagen då? Ja, den var otroligt fin. Men någon vaksimning blev det inte. När jag kom hem väntade mig en överraskingsfest. En väldans fin sådan. Glad är jag för alla de fina jag har i mitt liv och som gjorde min dag oförglömlig, igen. Vi tyckte inte ens vi var fjanttiga fastän vi alla hade på oss våra Cindstory vingtröjor, det var nästan en självklarhet att vi alla var lika klädda. Och att jag hade peruk.

ps. någon ponny fick jag inte, men ridbyxor var i ett av de fina paketen 🙂

You may also like...

9 Comments

 1. Supersnygga!!!! Jag älskar mina Primeboots – så sköna och snygga 😀

  Ha en underbar fredag!
  Kram

 2. Jag vill så jättegärna ha dendär vingtröjan 😀 kanske besöker tin tin style nu när jag snart åker till Stokis 😀

 3. Så satan i gatan snygga stövlarna var.

 4. Så snygga 🙂 och härligt med överraskningsfest kram Diana

 5. De ser bekväma ut! Jag bara tänkte för mig själv att jösses, om nån lyckas att få Clarks skor sönder, har hon VERKLIGEN använt dem mycket 😀 nåja, ingenting varar i evigheter, inte ens Clarks skor!

 6. Hej! Superfint hela outfiten! Stort Grattis i efterskott !
  Hälsar Helena

 7. Åh de snyggingarna dregglar jag själv över! Och massa grattis i efterskott!

 8. Urläckert.. ååå jag är också sugen på en vingtröja men jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska välja… både den ljusgrå och beiga är bra kandidater liksom =) Kram på dig min sköna böna

 9. Du passar perfekt i dessa stövlar! Kan inte ha dem själv för de har för högt skaft på mig, synd annars hade jag också ägt ett par:) Kul festen lät! ha en fin söndag! Kram Nilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *