Love this post:Love this 0

Min mysigaste men på samma gång stiliga och excentriska kofta kommer från TinTin Style av märket Sinaja, ett italienskt märke. Koftan är så mjuk och skönt varm. Härligt draperad- man kan ha den tufft med jeans eller ljuvt med volanger. Passa på att fynda hos TinTin Styles fina julerbjudanden!

Essies gråa Chinchilly matchar jag med koftan.

Smycke från Lotta Djossou och klänning från Hunkydory (F/09).

You may also like...

7 Comments

 1. Hejsan fina Malena. Har titta på samma fina kofta du har, undrar om färgen på din är samma som Tintin style har Mineral?? Eller är din grå? Igen super fina bilder som vanligt.
  Snöiga häls från Helsingfors:)

  1. Jo, koftan är i färgen Mineral och jag har storlek S. Och eftersom det finns lite kashmir i den så är det underbart mjuk;) Kram

 2. underbar kofta – härligt snyggt !

 3. Hej, jag hittade in här tack vare bloggpriset 2010.

  Jag ville bara säga, att du har en fantastiskt vacker blogg! Harmonisk på något vis! 🙂

  /Marie

 4. Är koftan alltså en storlek 0 (det står att den motsvarar en S)?

  Underbar blogg, en riktig oas 🙂 och en fin kofta!

 5. Åh så fin – alldeles, alldeles… underbar..! Jag får sova på saken:-)

 6. Hej Malena!

  Den här kommentaren har ingenting att göra med din kofta (sorry :)), men jag måste bara skriva det här. Du är en super inspirerande person med en massa livsglädje och en *sparkle* in i dig som förmedlas till oss bloggläsare. Jag kan inte ens tänka mig hurudan person du är “live”. Din energi och skönhet och det att du gillar ljuvliga grejs så som vackra kläder och smycken, samt din positivitet… Allt det här gör dig till en unik person, och det här tycker jag även om jag inte känner dig.

  Tack för din blogg, den har förändrat mig på många olika sätt och säkerligen tusentals andra människor. Jag hoppas att du orkar hålla på med bloggen ännu en god tid framöver! Lycka till med allting! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *