Love this post:Love this 0

Jag har mina EMU Australia och älskar dem! Hade gärna velat att min älskade make också kunnat gå runt med varmt om fötterna… Undrar nu om det är någon skillnad mellan stövlarna för kvinnor och män? Studerat bilderna noga och inte hittat någon synlig skillnad. TinTin Style har dessa Stinger Lo i storlek 42 (maken använder 42-43) och jag funderar på att beställa dem åt honom:) Tror ni någon skulle märka att han har flickstövlar? Haha!

You may also like...

9 Comments

 1. Jag tror faktiskt inte att det är någon skillnad. Annars är ju Sorels oslagbara, maken fick ett par såna av mig i julklapp och älskar dom.

 2. Ha, ha när det tror jag inte. De är ju inte särskilt feminina borde därför funka som en unisexsko. Konstigt att de inte gör stövlar även för män, de fryser ju om sina fötter de oxå 🙂

  1. Hihi! De gör nog stövlar för män, tänkte bara att det skulle vara lätt att beställa från TinTin:) Tack för tipsen om Sorels (fast då har vi ju inte samma:))!! Kram!

 3. Ps. Går inte att kommentera ditt senaste inlägg.

  1. Nu borde det fungera!:)

 4. Åh-hå, min käre sambo fick ett par Ugg Austrailia – klassikern- julklapp och han blev helt lyriskt, var tvungen att pröva dom direkt och ville knappt ta dom av sej sen! 😛 EMU:na e så stilrena, kvittar nog om det är tjejskor som du säger, bara storleken är den rätta så!

  1. Åh, vad gulligt! Gott nytt år, Mia! Kram

 5. Hej!

  Har följt med din underbara blogg ett tag redan, men detta är första gången som jag kommenterar. För det första ville jag bara säga att jag älskar bloggen, de alla oerhört fina bilder och den varma stämningen! För det andra så skulle jag kommentera Emu-bootsen åt män. Min make köpte ett par Emu-boots för kanske 1 år sedan och dom är helt sjukt fina med snören men annars samma idé som de vanliga Emu-bootsen. Han beställde dom från:

  http://www.natureshop.com/

  Vet ej ifall det finns där mera av dom, men kanske man kunde hitta någon annanstans? Dom är iaf inte alls kvinnliga utan väldigt snygga på ett manligt sätt! Och sköna. Maken har definitivt inte frusit om fötterna en endaste gång sedan han skaffade dom! 🙂 Men ifall du är intresserad så kan du ju maila mig, så kan jag skicka bild?

  Gott Nytt År, och tack för en finfin blogg!

  H. Jenny

  1. Hej hemMAMAmi! Tuuuusen tack för tipset! Vet du, alla EMU:s var på 50% rabatt!! Beställde åt Kärleken, pappa och lillebror varma stövlar! KRAM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *