Vårnyheter vid SkönaClara del 3

Love this post:Love this 12

Hejhej! Här sitter Camilla och jag och njuter av chokokaffe och lakrits!

Voj söta öde, Camilla har tagit in Zoe Karssen! Det märket har så coola t-shirts med skojiga prints! Första shopen i Finland att ta in det märket! Och så blev jag riktigt betuttad i denna klänning! Äsch då! Den är omlott, SILKE, och alldeles alldeles underbar. Ni vet då man sätter på sig ett plagg och ni liksom är menade för varandra. Så kände jag. Alldeles underbar.

Alltså nu då jag ser klänningen på bild är den inte ens hälften så vacker som den var i verkligheten! Och passformen, det vippiga, busiga och rockiga gillade jag. Liksom PANG! du skall bli min!! Snyggt med svart hatt!

Klänning från DAY.

Zoe Karssen “No more heroes” och jacka från Hunkydory.

Jeansen är Crockers, de från JC jag visade tidigare.

Alltså shit vad jag har lila hår nuförtiden! Hahahahha! Ganska coolt. Nä, alltså måste boka nya Rapunzel-tid!

Kanske denna från Hunkydory ändå var en tunika, haha, ser lite naket ut utan byxor. Snygg Hunkydory-styyle hur som helst!

Nytt märke – Notes du Nord. Mina stövlar är ASH, de köpte jag härifrån på rea (tror de nog fanns kvar, i svart?)

Är det dundersnygga sneakers man är ute efter i vår så skall man styra stegen till Sköna Clara!

Klart det inte bara fanns sneakers.. Nog finns det rött högklackat också!;)

Calvin Kleins vadderade behå (utan bygel, känns mest som en bekväm topp) är så bekväma och sköna! Jag har dessa i alla färger och boxertrosorna till! (finns i svart, grått och vitt)

Och så hade denna fina bygelbehå just blivit uppackad och jag tog genast den och gick till kassan! Kommer ni över denna modell, så pröva den! Just do it! Ni kommer inte att bli besvikna, ser ni att tyget (väldigt mjukt) inte har sömmar och att det går lite högre upp vid bygeln/armhålan. Och utan söm bak och där också lite bredare. Fatta hur bekväma dom är och hur snyggt de sitter! Och kupan tillräckligt täckande så inget springer iväg på äventyr. Men också snygg, absolut inte tråkig. Mmm, verkligen den bästa t-shirt behåmodellen jag testat!

Knus og klem för oss!  ❤

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *