Vårnyheter vid Sköna Clara del 2

Love this post:Love this 19

Hej halloj!

Alltså blusen i guld och kostymbyxorna med leopardrand – tokgillar!!!

Både Lillapan och katten har fått mat och sover nu gott. Nu får jag äntligen sitta ner och pilla med dagens bilder… Jag har både fotograferat till bloggen och på uppdrag av ett företag. Ni vet, jag får ju ofta fotojobb och även konsultuppdrag. Ibland stora, ibland små. Alltid lika roligt! Brukar ha föredrag, eller så tar jag en titt på företagets sociala medier och ger en översyn av strategier och tips på hur de kan utveckla sina kundrelationer. Det blir ännu ett tredje inlägg med outfits från Sköna Clara, men det publicerar jag imorgon. Och så blir det också ett blogginlägg om vad jag shoppade i Rom. Härligt! Nu skall jag boka tågbiljetter för torsdagens presslunch i Helsingfors och så flybiljetter för helgen. Mycket resande för mig nu närmaste tiden. Många nya samarbeten på gång också. Satt tidigare ikväll och chattade med en fotograf, vi planerar en liiiite annorlunda photoshoot och det är sååå spännande!

Eller hur! Skorna är dundersköna!! Camilla har annars tagit in massor med skor – jihuuu!! Byxorna och tröjan från Dondup.

Och så denna magiska outfit jag skulle vilja gå runt i typ varje dag! Skorna är från DAY. Alltid kul med kläder som har lite riv i sig! Och humor!

Bootcut byxor och blommig blus, blommor kommer MASSOR i vår! Och så tjocksulade sneakers!

Kram på er igen!

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *