Love this post:Love this 1

chill-norway-11

Förvånas varje dag över vad livet ger mig. Det slutar aldrig överraska. Fast man gör upp mål i livet och når dem, är man ändå så överraskad och det blev snäppet bättre än man tänkt. Läste om ett fint smycke hos Nordljus”Phra Pittda-Buddha”, closed eyes find inner peace and happiness. Peace comes from within. Do not seek it without. His blessings offer strong protection and wealth.

chill-norway-10

Annars så har jag på mig en klänning från Chill Norway, stövlar Fiorentini+Baker (dessa från Sköna Clara) och smycke Syster P.

Var med och tävla om choklad här (tävlingen tar slut ikväll!) och produkter från Jurlique här!

EDIT: Nu är Aladdin-tävlingen slut och de som får chokladaskar är… Jennie, mar^a och Kira Haag. Vinnarna har fått mail!

You may also like...

6 Comments

 1. Har tänkt säga detta åt dig nästa gång vi springer på varann, men det är över ett år sen sist och vet inte när vi näst råkas ses. Tack för en inspirerande blogg och för att du låter oss få en inblick i ditt liv. Det är alltid lika uppiggande att se vad du har för dig och hur du lyckas få även den tristaste och gråaste vardag att se lite trevligare ut.

  Tack även för den där trevliga kvällen vi hade på Gigglin Marlin i Uleåborg för typ tusen år sedan, vill minnas att vi hade skitkul och jag har aldrig haft tråkigt i ditt sällskap! 🙂

  -Kajsa

 2. Vilken fin klänning. Vad härligt att du har flyt i livet. Njut av detta så mycket det bara går.

  Din blogg är underbart fin.

 3. Hej vackra du! Det är faktiskt en av de få snygga plaggen jag sett från CN (jag har lite svårt för hela velourgrejen) – den klänningen klär dig jättebra.
  Gläds så mycket med dig!

 4. wow, vilken snygg klänning. Aj lajk!
  Och fin-fina bilder som alltid – en njutning för ögat!

  skön helg.

 5. Vilken underbar klänning.

 6. Underbara bilder!!!
  Du inspirerar 🙂
  Kram o skön helg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *