Love this post:Love this 0

African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampo är en mer krämig version. Den doftar inte och är mild, passar för dig som tvättar håret dagligen, hela familjen kan använda shampot och är för alla hårtyper. Lågt pH-värde som gör det bra för färgat hår också. Shampon är mild och ger nödvändig fukt till hår och hårbotten, elasticitet till torrt och sprött hår, glans och skydd mot UV-strålar.

Lovin´Leave-In Conditioner doftar så gott, som liljekonvaljer! Åh! Denna produkt har jag i större tub och en mindre. Den mindre har jag med i väskan, eftersom du kan applicera produkten i torrt hår också. Tillför glans och mjukhet utan att kännas sliskig eller för fet, återfuktar torrt och sprött hår. Perfekt för alla hårtyper. “Put this in your hair (smooth it on your hands and run through your ends, wet or dry) and it will not only look 1,000 times better, it will smell intoxicating and fresh all at once.” ~ Lucky magazine

Du känner genast vad du betalat för och mer! Jag slutade för länge sedan att köpa dyra sprayn eftersom jag tyckte att jag inte fick något ut av dem, men denna gång var det annorlunda. Jet Set™ Precision Control Hair Spray är ett exklusivt och väldoftande hårspray som har spänstig hållbarhet (“weightless Hollywood bounce”), ger glans och framför allt inte klibbar. Det coola är att du kan använda det på så många olika sätt! Vill du ha supervolym vid rötterna? Spraya Jet Set då direkt på rötterna när ditt hår är handdukstorkat och föna torrt. Jag brukar ibland spraya över hela håret när det ännu är fuktigt, då hålls mitt eget naturlockiga hår bättre. En bra produkt när det är kallt, fuktigt, soligt!  Jet Set ger en ny upplevelse av kvalitet i ett hårspray.

Allt från Sköna Clara! Är du intresserad, ta kontakt med Camilla via e-mail: Camilla(at)skonaclara.fi

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *