Voita Philip B:n hiustenhoitotuotteita!

Love this post:Love this 0

Kilpailu on päättynyt! Arvomme voittajan pikimmiten!

Nyt se lupaamani kilpailu jota te kaikki olette odottaneet. Palkintona Philip B:n hiustuotteita! Tuotemerkki joka on muuttanut koko käsitykseni hiustenhoidosta. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa suosikkini Philip B shampoo ja hoitoaine! Tuhannet kiitokset kilpailun sponsorille Sköna Clara:lle!

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee vain vastata tähän helppoo kysymykseen – minä vuonna Boutique Sköna Clara on perustettu?

Vastauksen kysymykseen löydätte Sköna Claran kotisivuilta. Laittakaa vastauksenne kommenttina tähän blogikirjoitukseen ja muistakaa liittää mukaan sähköpostiosoitteenne niin saan yhteyden voittajaan.

Palkinto koostuu tuotteista Peppermint & Avocado Volumizing & Clarifying Shampoo och Lovin’ Leave-in Hair Conditioning Creme from Philip B. Kilpailu päättyy lauantai-iltana 13.2.2010 klo 18:00. Voittajan arvon sunnuntaina (14.2) ja ilmoitan hänelle henkilökohtaisesti.

Edit:7.2.10 – Tiedän että olette innoissanne, mutta muistakaa myös vastata kysymykseen;)

Onnea kilpailuun!

Jos Philip B tuotteet kiinnostavat niin voit ottaa suoraan yhteyttä Sköna Claran Camillaan puh.nro: 050 353 1428, sähköposti: camilla(at)skonaclara.fi

No Comments