Sköna Clara rean börjar… tre, två, ett…

Love this post:Love this 1

Sitter i hotellrummet i Visby (underbart hotell!) och är mätt och belåten, tog en powernap i eftermiddags och vaknade just. Semster då det är som bäst! Klok kvinna som jag är hade jag förberätt mig med lite bloggbilder på datorn, före resan. För då kunde jag bara njuta, äta, fotografera, äta, njuta av sällskapet – vännerna, äta, gå på spa och strotsa runt på denna vackra ö och äta.

För vilken helg vi haft det! Fantastiskt!

..Men som allt härligt lider också denna helg mot sitt slut (härligt byts ut till något annat fint), imorgon flyger jag hem. Via Stockholm, Helsingfors och Vasa, sedan köra hem mot natten.

Men saken är ju den att jag kommer hem på tisdag, vilket betyder att jag är EN HEL dag försenad till Sköna Claras dunder-sommar-rea! Och jag känner att jag är lite orolig för det… Har ju gått runt nu i veckorna och listat mina favoriter som jag skall snappa åt mig då rean börjar. Camilla vid Sköna Clara brukar ju inte annars ha öppet på måndagar men gör ett undantag nu. Och man vet då rean börjar, det är knäpptyst inne i centrum och man ser sådana buskar som flyger runt på gatorna i cowboy-filmer.. Och så är allt ökentorrt. Alla kvinnor har samlats på ett ställe…

Så vi ses vid provrummen, damer!

Gjorde ett riktigt knäppt inköp (som inte alls känns galet mer:). Den gula paljettjackan från Day Couture. Har visat upp den på bloggen i vår. Redan då jag såg den första gången hoppade det till i bröstet. Sedan kom fjärilarna i magen. Men övertalade mig själv att jag inte skall ha gult och absolut inget med gult och mossgröna paljetter. Men den återkom som huvudroll i mina drömmar och sista veckan då jag var till Sköna Clara och försökte övertala Camilla om att börja med rean NU, prövade jag jackan igen. Och igen. Och igen.

Den har något elegant över sig. Och något lite crazy som jag älskar så. Något jag känner att jag tappat. Ni vet då man mixtrar med så många olika stilar att det tillsist blir snyggt? Eller, snyggt och snyggt, man själv tycker det är snyggt. Man känner igen sig själv igen. Och det är det viktigaste, att känna igen sig själv.

.   

Jackan är alltså DAY, toppen Odd Molly,boyfriend jeans från H&M, skor Aldo, väska Marc By Marc Jacobs.

Nu skall jag ner i hotellobbyn, dricka något läskande och börja gå igenom bilderna från detta underbara veckoslut på Gotland. Vi ses kanske senare ikväll..? Kram!

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *