Love this post:Love this 1

Ibland måste man borsta av dammet och spindelnätet från håret och åka till Sköna Clara för en stor dos glamour! Fast jag känner mig hur kvinnlig som helst i mina hängiga renoverings-byxor och hammaren i högsta hugg märker jag att jag saknat någonting… Lite silke, rosetter, läppglans och långa välmanikyrerade naglar. Höstens nytt rullar in och jag var inte sen med att dra på mig svarta läder stövlar från Fifth Avenue Shoe Repair, ett svart läderbälte från Bitte Kai Rand (Ääääntligen har Sköna Clara fått in det märket!) och en härligt mönstard powerdress från Day Birger et Mikkelsen.

Vackra Anna hade på sig en ny skarf från Cream och kisse-katten inspekterade SPANX som till alla kvinnors stora lycka anlänt till sköna Clara! Tjooohoooo! Love Spanx!

Ps. Skall nog ordna en liten Spanx-tävling här på bloggen inom kort…;)

Måste medge att jag nog till först fnissade lite åt Fifth Avenue Shoe Repair-stövlarna. Men efter att jag haft dem på mig en stund kände jag hur bekväma och läckra de är! Kilklack är skönare för foten och metalldelen vid tån är ju bara för häftig! Man vill ju sparka in en dörr eller liknande (är influerad av Underworld-filmen vi såg förra veckan, där sparkade Kate Beckingsale in alla dörrar)!

Camilla var klädd i Acne. Visar er den svarta blusen hon har på sig i vitt imorgon:)

You may also like...

6 Comments

  1. Fiiiina stövlar och snygga nyheter! Mums!

  2. Snygg som alltid! Varifån kommer det fina stora armbandet?

  3. Så snyggt! Måste fråga – skinn kavajen, vad är det för märke? Vill ha!

  4. Snyggt men Camillas byxor sitter inte så där jättesnyggt där bak… 😀

  5. Mikä on tuo kiva “musta” mekko kuvissa päälläsi?

    1. Mekon merkki on Day Birger et Mikkelsen, tummanvihreä ja painavat ketjut edessä:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *