Love this post:Love this 3

God morgon alla därute!

Hälsade på hos min väninna Camilla (Sköna Clara) för att lite ta en titt på hur deras hem blev efter make-over:n. Underbart vackert hem har de. Så skönt att se något färdigt, jag känner att det finns hopp att vårt hem nångång blir klart det med.

När jag kom in möttes jag av den mest söta syn: två Ragdoll-katter som kramandes ligger i den vita soffan och sover. Den tredje katten, den med rosa nos, sov under trappan.

Ni förstår ju att jag hela förmiddagen googlat kattraser och uppfödare. Jag måste ju få en kattbebis! (undrar dock vad Domino säger..)

Och så passar de ju så fint i inredningen!

Naaaaawww…

You may also like...

5 Comments

 1. Vilka sötingar! Jag kan tänka mig att hemmet du besökte är lika vackert som värdinnan. Framför ett stilla önskemål om att få se några bilder av själva inredningen också… Ha en fin vecka!

 2. Så otroligt fina! Jag förstår att du fick kattfeber för det smittar ända hit till sydsverige genom skärmen.
  Vill ha.
  Kramar och ha en fin dag!

 3. Hej!
  Ragdoll är bara bäst! Har själv en liten uppfödning, dock inga kattungar nu Men jag vill ge dig tipset att när du letar kattunge kolla på hemsidan så att föräldrarna är ultraljudade hjärta/ njurar UA. Så att du köper en kattunge från friska föräldrar =) Två seriösa rasklubbar är ragdollklubben och scandinavian ragdoll club, om det nu är en raggis du vill ha 😉 Mitt hem går i vitt, grått och brunt och jag får ofta höra att mina katter matchar inredningen *haha*
  Avslutar med att skriva att jag älskar att gå in på din blogg då du har så vackra bilder!
  Mvh Maria

 4. Ragdoll är den underbaraste kattras som finns. Lugna, kärvänliga och lättlärda. Min gamla kille, 13 år är som en hund. Alla som träffar honom är så förvånade över hur han beter sig och att han är såååå lugn och kärvänlig mot alla. Rekomenderas starkt :=)

 5. Katter är härliga, oavsett om de är renrasiga eller ej. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *