Love this post:Love this 26

Men hallåå, mina kära damer! Sköna Clara-Camilla har varit på inköp för nästa säsong och jag var inte sen med att sitta ner i hennes stiliga soffa med en kopp chokokaffe och lyssna på henne. Min goda vän. Tänk att ha en sådan skatt i livet, älskar att höra Camilla berätta – hon målar upp så färgglatt och äventyrligt om det jag tycker så mycket om. Stil, kläder, mode och allt vad det innebär. Egentligen var jag också där för att se på allt vårnytt som kommit in, och fler stora kartonger med kläder och skor kom medan jag provade mina favoriter. Oh, ja! Sköna Clara får in smått och gott från Calvin Klein och det om något får mina pupiller att formas till hjärtan, likt en emoji.

Det roliga var att när jag nästan var färdig med att beta mig igenom vårnyheterna och bestämt mig för vilka plagg som skulle följa med mig hem, kom det in en massa estenomstudernanden. De kom på studiebesök till Sköna Clara. Och där fanns många kända ansikten bland studerandena. Jag stannade en stund för att lyssna då Camilla berättade om butiken Sköna Clara, konceptet och den unika idén. Det är alltid så inspirerande att lyssna på folk som älskar det de gör.

Klänning från Samsoe & Samsoe.

skonaclara17

Mockaklänning från Rabens Saloner och snickarbyxor från Les temps des cerises.

Fantastisk kappa från Heartmade by Julie Fagerholt, klänning med fickor från Ganni.

skonaclara16

Heartmade by Julie Fagerholt, Ganni och Rabens Saloner.

Snickarbyxor från Les temps des cerises.

En snyggelisnygg tee med semiöppen rygg från Rabens saloner, denna fanns också med långa ärmar. Kjolen är från Day Birger & Mikkelsen.

Man kan vicka lite extra med höfterna då man strosar runt med denna kjol.

skonaclara18

En underbar blå klänning från Ganni. Den finns också i svart (dock slutsåld just nu, men det kommer fler svarta nästa vecka!). Och så denna ljuva klänning med perfekt längd på ärmarna från Day Birger & Mikkelsen.

    

Diane von Furstenberg.

Love knot halsbandet, en vändagsgåva;)

Ja, och såhär såg jag ut denna dag. Blus från Odd Molly, modellen heter Happiness Blouse, vårens kollektion. Armband och bälte från Noosa (Styleicon har info om dem) och byxor Rabens Saloner. Gillade byxorna så mycket att jag har två par av dem, hehe.

You may also like...

2 Comments

  1. Oj så mycket snyggt!! Du passade jättebra i allt du visade.
    /Kitty

  2. Och jag som funderat var jag ska hitta något snyggt och stilrent till sommarens alla fester. Studenter, bröllop och konfirmationer kommer att varvas. Nu vet jag. Men var i Kokkola finns sköna clara? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *