Love this post:Love this 23

Byxor som är höga i midjan är ju såå himla snyggt! För att inte tala om bekvämt. Passar bra med högklackat och sneakers. Pressveckade gubbyxor eller något sportigare eller elegantare.

Just dessa pressveckade tweedbyxor, jag har på bild, är från Tara Jarmon, och hade just blivit uppackade, då jag kom in till Sköna Clara! Det fanns också en klänning med samma tyg.

Känns det obekant med byxor, som är så höga i midjan, skall man pröva sig fram till en modell, man tycker sitter bäst. Jag gillar att matcha med höga klackar, för att få längd, men också för att jag tycker det är snyggt att se tåspetsen sticka fram, under den långa byxbunten. Här valde jag ett par gula stövletter.

Man skall heller inte vara rädd för att matcha med en bylsig tröja, även om byxan har väldigt mycket och fin dekoration vid midjan.

Vackrast dock, kan jag tycka, är att matcha den maskulina byxan med en väldigt feminin topp i form av knytblus eller något i spets. Det blir nästan som en formell kostym då.

Våga lek med klassiska plagg, som denna kappa, med leopardkrage.

…och så en rolig väska på det!

Önskar er en skön kväll!  

You may also like...

2 Comments

  1. Hej, har många gånger försökt hitta Sköna Clara och dess plagg på nätet, efter dina inlägg. Kanske gör jag fel (?) men hittar varken en webbshop eller ens en hemsida där plaggen visas, endast vilka märken som säljs. Gör jag fel eller är det endast kläder som kan köpas i butik som visas?

    1. Du gör inget fel;) Sköna Clara är en liten butik utanför Karleby, med de mest härliga kläder och den ljuvligaste butiksägaren. Ingen webbshop har hon, men skickar så gärna kläder på posten:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *