Love this post:Love this 13

Hatten (Rag&Bone), check! Blusen (Hunkydory) och byxorna (Rabens Saloner) också. Allt handlades. Här skall byggas ny garderob!

Med simhallrufsigt hår (borde kanske kallas beach-wave-hair, hah?) körde jag till Sköna Clara. Hade nämligen hört att det kommit in en massa nytt. Och då är jag ju inte sen att stå med hela tyngden på gaspedalen hela vägen till min favoritboutique. *medan mitt bankkorts hjärta bultar hårt.

Mörkblå lång kappa från Tara Jarmon (tror jag det var). En dröm!

A-linjeformad duffel.

Man vill ju bli sjöman.

Heart made by Julie Fagerholt med vackra detaljer.

En jag snabbt tog av mig från Rag & Bone, för att inte gå i konkurs.

Tröja Hunkydory, skinnbrallor från By Malene Birger och väskan likaså. Köpte byxorna utan att blinka. Lovar, blinkade inte. Jag har dem i svart och de är de bästa byxorna som finns. Så även om de kostar så mycket att man blir svimfärdig och måste dela upp det i rater så har jag aldrig känt att det var ett dåligt köp. Och känner det inte nu heller. Så jädrans snygga! (jag brukar annars ha storlek 38 på byxor, men har 34 på dessa.. Det är ingen stor skillnad på storlekarna egentligen, de är ju strech).

Poncho från Rabens Saloner, fanns också i mörkgrått. Läderkjol från By Malene Birger.

Och så avrundar jag med en vacker silkig sak från Heart made by Julie Fagerholt.

Tack för att ni tittade in, vi ses snart igen! ♡

You may also like...

3 Comments

 1. Ponchon från Rabens är bara så jäkla underbar. Har provat den i butiken jag jobbar, men tycker den är så dyr. Men är så förbaskat förälskad i den.

 2. Åh ponchon!
  Såå vacker.

  Och grattis till sjuåringen,
  du gör ett fint jobb.

  Kram.

 3. Men wow vad snyggt! Och du är jättefin! Hur tänker du nu när du ska bygga upp ny garderob? Vad kommer du satsa på? Skulle gärna vilja ha lite tips 🙂 du har ju så bra smak/stil 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *