Love this post:Love this 18

skona-clara-

Trevlig vändag fina ni!

Vid Sköna Clara packade Camilla upp nyheter och jag gick nyfiket närmare kartongerna för att se vilka ljuvligheter hon beställt in. Färgglada väskor från Michael Kors, söta som praliner, och på tal om praliner så hade ljuvligt goda Lakrids äntligen kommit! Ugnsfärsk, mjuk lakrits glaserad med fyllig belgisk choklad toppad med Lakrids egna salmiakpulver. Heaven! Många olika smaker att gotta med. Snyggelisnygga solbrillor från FWSS hade också kommit och så lite nytt från By Malene Birger och medan jag satt och prövade ett par skor, kom en försändelse med vackraste klänningen från Heartmade by Julie Fagerholt. (vilket var lite synd eftersom jag förälskade mig totalt och inte kunnat tänka på annat nu).

skona-clara-1

Det fanns en några högklackade kvar från Michael Kors på 70% rabatt. Och plötsligt kände jag att jag behövde nya skor. Ni vet hur det känns? Lade ut en bild på skorna på instagram, och ni var så många som hejade på mig att köpa dem så nu bor de hemma hos mig, hehe (tänker att det finns ett liv efter denna megamage, nu är det inte många veckor kvar, som jag kommer att vilja avnjuta i högklackat då och då;).

skona-clara-5992

FÖR många mönster!

Kappan som gett ifrån sig ett litet purrr, purrr, purrr… varje gång jag kommit in till Sköna Clara. Varför stå emot det? Den som varit i tankarna sen hösten, se här!! Och nu på superrea. Min storlek. En kvar. Kanske det var gravida jag, med crazyhormoner, som shoppade nu, men det gör inget. Köpte också en klassisk By Malene Birger klänning. Även om den inte gick att stänga nu på grund av magen. Men som sagt så kommer ju lilla L (tror det blir L) snart. Då kommer klänningen att sitta perfekt!

Bilder: @boijanb

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *