Love this post:Love this 0

24032009-025

Sommarens naglar i ljusa rosa färger. Jag som blivande brud söker efter den perfekta ljusa färgen som skall passa min klänning. På Essies hemsida hittar du vackra färger till sommarens bröllop (till bruden och gästen). Min nya älskling till vänster heter “Pink diamond” och den väntar ivrigt på att snön skall smälta och att jag lägger min röda favorit “Jelly apple” undan.

24032009-023

Tycker också om dessa färger: “Pink glove service”, som är nästan genomskinlig. “Imported champagne” som jag har funderat på att ha på bröllopsdagen, passar perfekt till klänningen.

24032009-028

Min lyxlåda från Sköna Clara.

You may also like...

0 Comments

 1. Haaa hejsan Kompis 🙂

  och du visste säkert redan att pop-drottningen Madonna använder “imported champagne”. Idag skall jag lacka naglarna med “carousel coral” för att matscha morgondagens outfit. Vad det är ljuvt att vara kvinna. Sitta på soffan och titta på filmer och vid sidan om pyssla och scrappa med naglarna.

  Många varma knus,

  kompiscamilla

 2. Hej, kompiscamilla! <3

  Jaaa, det är underbart att vara kvinna! Åh, "carousel coral", underbart! Vad skall du ha på dig? Jag blev jätte, jätte nyfiken! 🙂

  Knus, Malenami

 3. Hejsan Du Fagra,

  Du ville veta vad jag hade på mej. Det är nog lite svårt för mej som är såå återhållsam och tystlåten ;). Men nu måste jag få berätta att det var en underbar by Groth-tunika jag var klädd i. Helt unik i korall och dessutom i stretch-silke. Vacker och bekväm! Kolla in på http://www.bygroth.com – där ser Du den i grönt.

  Väääntar på mera outfits på Dej och jag tror att jag inte är den enda 😉

  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *