Love this post:Love this 39

skona-clara-6185

Så fanns det ett ljus i slutet av tunneln. De sista målas nu och så byggs skåpen i walk in closet:en. Vi använder oss av mycket gammalt från Svärföräldrarnas hus, som brann då innan december, om ni kommer ihåg. Huset förstördes och skall rivas, så vi tar hyllor och sådant som kan användas. Städerskan kommer på torsdagen och jag väntar på henne mer än jag någonsin väntat på jultomten. Kanske mest för att vi idag var på ultra och jag haft förvärkar i några dagar nu. Inatt har de kommit ganska regelbundet och efter att de tog en tio minuters kurva på mig så såg man tydligt att värkarna kom varannan minut. Och så hade jag öppnat mig lite berättade läkaren (fast det hade jag nog känt på mig). Vi fick också se vårt barn på 4D och det, med informationen om att något är pågång var nog så överväldigande och fint, har inte varit med om liknande. (och jag kan inte heller skriva mer om det, det är ju så jätte jätte spännande och underbar situation med så många känslor och ja, man vet inte vad. Bara att man slängs in ett fantastiskt äventyr!)

Skall komma med lite om vad vi inhandlat och skall inhandla till nykomlingen, har fått mycket frågor om det. Och vad jag tar med till BB. Ett tips är att gå med i någon grupp för föräldrar på Facebook eller dylikt. Jag har aldrig varit en sådan som tycker om att engagera mig i sådant, men tydligen kan man ändras. Blev nämligen inbjuden till en fb grupp för mammor i vår hemstad och oj, så mycket bra information man får! Och så är det roligt att lära känna nya människor istället för att de förblir anonyma på ett forum. Ett annat tips just nu om grejer så fanns det många bra finfina bilbarnstolar på rea här! Det är ju vissa saker man skall satsa på, som t.ex. bilbarnstol och så vissa saker som man kan köpa billigt i andra hand eller låna av någon. Vi satsade på denna för att den skall passa till vår fräsiga vagn;)

skona-clara-6190

Skarf från By Malene Birger och nya skorna Rag & Bone (Sköna Clara), topp Cubus och jeans H&M (normala). Smycken Pernille Corydon/Legera.

skona-clara-6196

You may also like...

13 Comments

  1. Du ser verkligen strålande ut. Vi är exakt lika långt i våra graviditeter. Jag har två barn sedan tidigare. När jag skulle få mitt första var jag också öppen i ett ganska tidigt skede (v.36). Alla sa att något är på gång. Jag gick över 10 dygn med henne. När jag skulle få mitt andra barn var jag stängd som en mussla och var fräsch och inte alls “du får nog snart svullen och färdig” och han kom till världen i vecka 38. Så njut du av ditt liv. Bebisar och när de sätter igång är det mest konstiga som finns. Få se hur det går denna gång. Omogen och stängd som en mussla löd domen i förra veckan!

  2. Vackert! Lycka till sedan då det beger sig 🙂

  3. Ååh vad fin du är! 🙂 Spännande att det snart är dax… Kram!

  4. Vilka fina bilder. Bebisen kommer då den känner för det. Själv gick jag en vecka över tiden, och den veckan kändes oändlig. Fylld av förväntan, hopp och nervositet väntade man på de första tecknen (trots att man som förstföderska inte ens riktigt visste vad de skulle vara).

  5. Vad har ni köpt för vagn?

  6. Lycka till när det är dax:) du är så vacker!

  7. Du och magen är så himla fina. Önskar er all lycka i världen!

  8. Men åååh så spännande! Låter som om du kanske inte behöver gå över tiden i alla fall! Jag gick 10 resp. 11 dagar över tiden med mina barn och det är inte direkt de gemytligaste av dagar om man säger så…stor som ett hus var jag! 🙂 Lycka till sen när det är dags!

  9. Vilken vagn blev det till slut?

  10. OJ! Fina mage, vacker! Nästan så jag blir sugen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *